Спечелете 5 комплекта с мицеларни води от Garnier


Краен срок - 4 март 2019

Дори сега, във времето, в което разполагаме с хиляди разкрасителни продукти и процедури, качественото почистване на кожата остава най-важният ритуал в мисията за красива и здрава кожа, който не може да бъде заместен от нищо друго. Когато кожата не е чиста, а порите са запушени от замърсяванията около нас или с остатъци от грим, тя неминуемо страда и това си личи - повяхнал тен, липса на блясък, комедони и пъпчици са неизбежен резултат от задушаването ѝ.

Затова и всяка от нас, която държи на добрия си външен вид и здравето на кожата си, не бива да пропуска ежедневното почистване на лицето, независимо дали върху него има грим или не.
За да улесним тази задача, трябва да поговорим за правилния подход за почистване на кожата и по-конкретно - за мицеларните води на Garnier. Bлагодарение на съдържащите се в нея мицели, мицеларната вода внимателно улавя мръсотията и я премахва като магнит Те нежно улавят замърсяванията и ги отстраняват от кожата, за да остане тя чиста, гладка и мека.

Днес ще говорим за две мицеларни води, които ще бъдат ваш верен помощник в грижата за кожата във всеки един ден от динамичното ви и разнообразно ежедневие.
За дните, в които носите лек ежедневен грим или просто искате да отстраните нечистотиите от външната среда и да освежите лицето си, най-подходящото решение е Garnier мицеларна вода за чувствителна кожа - класическа мицеларна вода за нежно и деликатно почистване на чувствителната кожа, която ще бъде ваш ежедневен помощник.

За летния водоустойчив грим, за яркото червило или за смелия опушен грим след парти ще се погрижи Garnier двуфазна мицеларна вода за премахване на упорит дълготраен грим - двуфазна мицеларна вода с добавено арганово масло, което се грижи за кожата и разтваря и най-упорития водоустойчив грим, за да могат мицелите да го премахнат с едно движение на памучния тампон, без да остават мазни следи.

Комбинирайки тези две води в козметичния си арсенал, можете да сте сигурни, че винаги ще имате безупречно чисто лице преди да се отдадете на заслужена почивка след натовареното ежедневие и можете да сте сигурни, че кожата ще ви се отблагодари за това, изглеждайки здрава и сияйна на сутринта, готова да посрещне предизвикателствата на новия ден.

Включете се в играта на Garnier и BG-Mamma

Включете се в темата и споделете с нас до 04.03.2019 г. какво ви харесва във всяка от двете мицеларни води и използвали ли сте ги досега. Публикувайки своя отговор ще участвате в томболата и може да спечелите един от петте комплкета мицеларна вода за чувствителна кожа и двуфазна мицеларна вода с масла за премахване на водоустойчив грим.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара