Спечелете VIP пакет за Банско, ваучери по 200 лв. и зимни аксесоари


Краен срок - 15 февруари 2019

Използвайте активно своята Mastercard от Fibank и може да спечелите
Голяма награда: VIP пакет за двама по време на Световната купа по ски в Банско

И още
Всеки ден: аксесоар за зимни спортове
Всяка седмица: 2 ваучера х 200 лв. за магaзини MaxSport

Как да участвате?

    Направете поне 1 плащане с Вашата Mastercard от Fibank в периода от 15.01-15.02.2019 г. /включително/ и автоматично участвате в теглене за спечелването на вълнуващи награди.
    Няма изискване за минимална сума на трансакцията*;
    За валидни се считат всички плащания, извършени на ПОС терминални устройства както в България, така и в чужбина*;
    Всяка извършена с карта трансакция Ви дава право за участие в тегленето на наградите, независимо от броя на издадените на Ваше име карти от Fibank.

* Трансакции от теглене на пари в брой от банкомат (АТМ), както и трансакции, направени от карти, издадени след началото на промоцията няма да дават право на притежателя им за участие в играта за тегленето на наградите.

В Промоцията могат да участват клиенти на Fibank - физически лица, които притежават дебитна и/или кредитна карта Mastercard от посочените в т.3.2, издадена от Първа инвестиционна банка АД преди началото на промоцията.
Банкови карти (Карта):
1. Дебитни карти - Maestro, Maestro PayPass, Debit Mastercard, Debit Mastercard PayPass Kids и Debit Mastercard PayPass Teen;
2. Кредитни карти - Mastercard Standard, Mastercard YES, Mastercard Gold, Mastercard Platinum; Fibank World Elite Mastercard.

Всеки ден от промоционалния период ще бъдат раздавани следните награди, като тегленето на печелившите лица ще се извърши както е посочено в т 6.1.1
• Спортен аксесоар - 1 бр.
Общо за целия период - 32 бр.

Всяка седмица от промоционалния период ще бъдат раздавани следните награди, като тегленето на печелившите лица ще се извърши както е посочено в т 6.1.1:
• Ваучер за пазаруване от MAX Sport на стойност 200 лв. - 2 бр.
Общо за целия период - 10 бр.

Голяма награда - VIP уикенд за двама по време на Световната купа по ски алпийски дисциплини - мъже, Банско * - 1 бр.
Тегленето на печелившия ще се извърши както е посочено в т 6.1.2.
*Голямата награда е с фиксирани дати 22-23 Февруари 2019 г. и включва: автомобилен VIP трансфер до гр.Банско /трансфер София до гр.Банско/ , настаняване в 4-звезден хотел в гр. Банско със закуска и вечеря, както и VIP пакет за Световната купа по ски алпийски дисциплини - мъже,Банско 2019г. с включен достъп до лифт съоръженията. В наградата се включва и един урок по избор за ски или сноуборд.

Осигурените награди ще се раздават на спечелилите участници, чиито имена ще се изтеглят на случаен принцип, чрез специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници през целия период, както следва:

Ежедневните и седмични награди: Датите на тегленията са: 22 януари 2019г, 29 януари 2019г и 5 февруари 2019г и 18 февруари 2019г.

Тегленето за спечелването на ежедневните награди ще се извършва в присъствието на комисия в състав от трима души сред всички участници, които през последните седем дни, предхождащи тегленето, са осъществили плащане със своята дебитна или кредитна карта Mastercard, като тегленията на печелившите ще са за всеки ден от седмицата поотделно с включени участниците, извършили трансакции през този ден.

Тегленето за спечелването на седмичните награди ще се извършва в присъствието на комисия в състав от трима души сред всички участници, които през последните седем дни, предхождащи тегленето, са осъществили плащане със своята дебитна или кредитна карта Mastercard.

Голяма награда
Дата на теглене: 18 февруари 2019г.
Тегленето за спечелване на Голямата награда ще се извършва в присъствието на комисия в състав от трима души сред всички участници, коитоса осъществили плащане със своята дебитна или кредитна карта Mastercard.

Всеки от спечелилите участници ще бъде информиран за вида на спечелената награда и начина на получаването й от служител на Контакт центъра на Първа инвестиционна банка

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на уебсайта на Fibank, след дадено предварително съгласие от тяхна страна.

Наградата се получава лично от спечелилия участник на място и дата, предварително определени от Първа инвестиционна банка и не се преотстъпва на трети лица.
Получаването на наградите се удостоверява с Приемо-предавателен протокол и служебна бележка за доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ, подписани от печелившия участник (съответно негов представител ) и от представител на Fibank 7.2. Не се допуска замяна на наградите както за други, така и за паричната им стойност.

В случай че спечелил участник, заяви пред Организатора, че се отказва от получаването на спечелената награда, в този случай Организаторът ще предостави наградата на следващия по ред изтеглен резервен участник.

В случай че награда е спечелена от участник, който не може да бъде открит до 3 работни дни от изтеглянето му, то съответната награда ще бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен участник.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара