Спечелете почивка в Гърция и ваучери по 100 лв.


Краен срок - 1 февруари 2019

Ако страстта ви се изразява в пътуването, то не пропускайте да се включите в нашата игра. 🤩

🎁 Голямата награда е Великден в Гърция за двама - Хотел AKTI OURANOUPOLI BEACH RESORT 4⭐, 3 нощувки, със закуски и вечери, празничен обяд и специалната ни изненада - гост изпълнител Райна.
🎁 Други двама ще спечелят ваучери за покупка на сайта www.newwave.bg , на стойност 100лв.

➡️ Как да участвате в играта:
🔹 Регистрирайте се на нашия сайт и за нашите електронни бюлетини - https://bit.ly/2CEBGgD
🔹 Продължителността на играта е от 28.01 до 01.02 включително.

🤗 Тримата победители ще бъдат изтеглени на случаен принцип, от всички регистрирали се на сайта за бюлетина и обявени на страницата на New Wave Holidays на 04.02 и ще бъдат уведомени с писмо, на посочения от тях мейл, с който са се регистрирали.


Играта се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години, с изключение на служителите на „New Wave Holidays“, членове на техните семействата, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на играта.

Печелившите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на New Wave Holidays на 04.02.19. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от всички регистрирали се на нашия сайт и за нашите електронни бюлетини. Победителите ще бъдат уведомени в писмо, изпратено към посочения от тях имейл, с който се е регистрирал. Победителят се съгласява доброволно да предостави лични данни за местоживеене, за да бъде изпратена наградата му.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара