Спечелете италианска кафемашина Café D'italia


Краен срок - 14 февруари 2019

ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ: Танц на пламъци, отразен в очите на любимия човек и чаша тежко вино… това е нашата асоциация като си помислим за камина😊 С наближаването на Свети Валентин ще се радваме да научим каква е Вашата!

Напишете ни в коментар с какво асоциирате романтиката на камината, тагнете приятел и може да спечелите една от нашите награди. Един участник ще спечели Италианска кафемашина Café Ditalia, а трима ще спечелят рекламни материали. Печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип на 15.02.2019г.

За да участва в играта, всяко лице трябва да отговаря на изискванията на Общите условия, действащи към момента на участието му, както и на настоящите Правила. За участие в играта лицето трябва да изпълни следните стъпки:
1. да прочете настоящите общи условия и да се увери, че отговаря на критериите, посочени в тях;
2. да изпълни условията, които са публикувани в поста към играта във Facebook;

В Играта участва всяко лице, отговарящо на условията на настоящите общи условия, регистрирало участие като коментар под публикацията на играта, в отбелязания период.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на услуги, предлагани от Организатора. Участниците са отговорни за спазването на посочените в Общите условия срокове и правила за провеждане на играта.

Един участник ще спечели Италианска кафемашина Café Ditalia, а трима ще спечелят рекламни материали.

Определянето на печелившите се извършва чрез жребий, изтеглен от Организатора или негов представител.

Всеки участник може да спечели само 1/една/ награда.

Печелившите в играта ще бъдат обявени в рамките на 1 /един/ работен ден от изтеглянето им, на страницата на Играта


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара