Спечелете билети за "Кралицата на Шотландия"


Краен срок - 27 януари 2019

Награди: 10 бр. двойни билети за филма "КРАЛИЦАТА НА ШОТЛАНДИЯ".

Участието в Играта е безплатно. За да се включите в Играта, трябва да сте регистриран потребител на "Икономедиа" (в id.capital.bg - може да се регистрирате тук).

Преди да отговорите на първия въпрос, е необходимо да попълните формата, която се появява, след като натиснете бутона "Отговори". С нея предоставяте трите си имена по лична карта и актуален телефон за връзка. Тези данни няма да станат част от публичния Ви профил в id.capital.bg. Те ще бъдат използвани само във връзка с участието ви в Играта.

Всяко физическо лице има право на участие само през един потребителски профил, регистриран в id.capital.bg.

С тази допълнителна регистрация на https://www.dnevnik.bg/kralitsatanashotlandiya/ за Играта се приема, че участникът е приел безусловно настоящите общи условия и правила, задължава се да ги спазва и предоставя данните си при регистрацията за целите на Играта (виж част 10).

Участието в Играта се изразява в даване на минимум един верен отговор на въпросите, задавани в хода на Играта на https://www.dnevnik.bg/kralitsatanashotlandiya/

Към всяко ниво се публикува по един въпрос. Участниците могат да отговарят на въпроса от всяко ниво в рамките на 7 дни от задаването на въпроса. Всеки участник, дал правилен отговор на поне един от въпросите, зададени в рамките на играта, може да участва в играта.

Всеки правилен отговор на въпрос добавя името на участника по веднъж в списъка на участниците, сред които ще бъдат изтеглени наградите.
Етапите на играта са, както следва:

Ниво 1: КРАЛСКИ ДВОР СРЕЩУ КРАЛИЦА
14.01.2019 г.– 20.01.2019 г.
В 10:00 часа на 14.01.2019 г. ще бъде публикуван първият въпрос от играта и три възможности за отговор. За да участват в играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 20.01.2019 г. в 23:59 часа нивото се затваря за гласуване.

Ниво 2: ПРИЯТЕЛИ И ВРАГОВЕ
21.01.2019 г.– 27.01.2019 г.
В 00:01 часа на 21.01.2019 г. ще бъде публикуван вторият въпрос от играта и три възможности за отговор. За да участват в играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 27.01.2019 г. в 23:59 часа нивото се затваря за гласуване.

Жребият за наградите се тегли на 28.01.2019 г.

Всеки участник може да отговаря на неограничен брой въпроси, включени в Играта, като името му ще бъде включвано в списъка с участниците, между които се разпределят наградите, толкова пъти, на колкото въпроса е дал верен отговор.

Всеки участник може да отговори на един и същ въпрос, зададен в рамките на Играта, само един път. Затова, когато избере отговор от предложените варианти и натисне бутона "Отговори", отговорът му се регистрира от системата и повече не може да бъде променян.

Единствено участници, дали верен отговор на въпрос, включен в Играта, имат правото да се борят за обявените награди.

Печалбите се разпределят чрез жребий след края на Играта и имената на победителите ще бъдат обявени в публикация на http://www.dnevnik.bg/на 28.01.2019 г.

Тегленето на наградите се извършва в присъствие на представители на организаторите.

Победителите в Играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали в id.capital.bg, или в телефонен разговор на посочения от тях номер. Когато участникът се уведомява по електронна поща, същият е длъжен в 2-дневен срок да се свърже с организаторите. В случай че не се съобрази с горепосочения срок, участникът губи правото да използва наградата си и организаторите имат право да я предоставят на друг участник, отговарящ на условията на Играта.

Наградите за играта, посветена на КРАЛИЦАТА НА ШОТЛАНДИЯ са само и единствено 10 бр. двойни билета за филма, на който е посветена Играта. Билетите могат да бъдат ползвани в кино по избор на победителя от веригите Синема сити (www.cinemacity.bg) и Кино Арена (www.kinoarena.com).След като победителят посочи конкретно кино от веригата, Организаторите уведомяват съответното кино за имената на победителя и той може да ползва своята награда.

Кинобилетите за филма КРАЛИЦАТА НА ШОТЛАНДИЯ важат за периода 31.01.2019 – 17.02.2019 в ден и час, избран от победителя, според програмата на посоченото от него кино. Кинобилетите са под формата на ваучери, които се издават на място на касата на избраното от победителя кино в деня и часа, в който победителят е избрал да гледа филма и съобразно периода, за който важат кинобилетите.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара