Фотоконкурс "Аз съм Европа"


Краен срок - 1 април 2019

Участвайте в нашия конкурс в Инстаграм, посветен на лицата на Европа, и спечелете пътуване до Европейския парламент в Брюксел на Деня на отворените врати.
снимка на Mihaela Noroc за фотоконкурса "Аз съм Европа"     

Специални благодарности на румънската фотографка Mihaela Noroc (instagram @the.atlas.of.beauty) за снимката

Европейските избори през май ще определят бъдещето на Европа. Но и днес, и утре, Европа ‒ това сме всички ние. Затова Ви каним да споделите с нас как изглежда Европа чрез лицата на хората около Вас. Победителите в това състезание ще бъдат поканени да посетят Европейския парламент в Брюксел на 4 май.

Правилата

    Споделете в Инстраграм Ваша снимка, снимка на важен за Вас човек или на няколко души и ни разкажете историята зад тази снимка
    Когато публикувате снимката, включете нашия профил в Инстаграм @europeanparliament и използвайте хаштага #iameurope
    Включете се в нашата инициатива за изборите "Този път ще гласувам" 
    Крайният срок за изпращане на снимки е 1 април, 13 часа българско време.

Кой може да участва

За да се включите в конкурса, трябва да живеете в страна от ЕС, да бъдете на възраст над 18 години, да притежавате пълните права над Вашите снимки, да имате публичен профил в Инстаграм и да можете да пътувате до Брюксел на 4 май.

Наградата

В конкурса ще бъдат определени шестима победители ‒ петима ще бъдат подбрани от нас, а един ‒ от потребителите в Инстаграм. По време на конкурса ние ще публикуваме на нашия профил някои от най-хубавите снимки и тази, която получи най-много харесвания, ще бъде обявена за победител на публиката.

Снимките победителки ще бъдат изложени заедно с по-голяма подборка в Европейския парламент в Брюксел на 4 май. Шестимата победители в конкурса ще бъдат поканени да присъстват на изложбата.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара