Спечелете ваучери за ресторант Made in Blue


Краен срок - 21 декември 2018

Включете се сега и спечелете 1 от 5 страхотни награди – вкусен обяд за двама под светлината на покривните прозорци в ресторант Made in Blue.

Какво е нужно:

1. Запознайте се с проекта „Къща с богата история в центъра на София“ тук: https://bit.ly/2RBiZ3G

2. Отговорете с УНИКАЛЕН коментар под публикацията: На какво се дължи неповторимата атмосфера, след направения ремонт, според собственика? Какви са предимствата на дневната светлина, според Вас? Бихте ли живели в подобен дом и защо?

3. Харесайте страницата и споделете.

Не забравяйте, че журито ще даде наградата – ваучер на стойност 70 лв. за вкусен обяд за двама в ресторант Made in Blue – на потребителя, който е дал най-оригинален отговор.

Победителят от този въпрос ще бъде обявен на 17 декември с коментар под публикацията.

Следете страницата ни, защото предстои още 1 въпрос, който ще увеличат шанса ви за награда!

Участието в Играта не е обвързано с покупка от страна на участника.

Всеки потребител има право да участва по веднъж за всяка публикация, като има право на общо 5 участия в Играта – по веднъж във всяка от 5-те публикации.

С коментара под всяка публикация, отговарящ на зададените въпроси, потребителят потвърждава, че се е запознал и приема тези Официални правила за участие в Играта.

Играта е отворена за участие на всички физически лица, навършили 18 години, на територията на България, с изключение на служителите на VELUX България и Смаркетинк ЕООД, както и членове на техните семейства. Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.

Всеки потребител, който се е регистрирал успешно за участие в играта по реда на тези Официални правила и е спазил Общите условия, може да спечели награда:
· Ваучер за двама за обяд на мансардния етаж в ресторант Made in Blue, с адрес ул. Юри Венелин 6, гр. София. Ваучерът е на стойност 70 лева.

*В случай, че консумацията надхвърли сумата, определена в стойността на ваучера, победителят следва да заплати разликата.

Печелившите участници са общо 5 (пет) на брой и ще бъдат определени чрез жури, съставено от служители на Организатора. Победителите ще бъдат избрани по преценка на журито на база креативност на изпратените отговори в коментарите, като ще бъде избран по един победител за всеки един от 5-те въпроса от Играта.

Един участник може да спечели само 1 (една) награда, независимо от броя на публикуваните от него коментари по реда на т. 1 по-горе.

Печелившите участници във всяка една от 5-те публикации ще бъдат обявени в съответния пост на Facebook страницата VELUX (BG) 1 седмица след публикуването й.

Печелившите участници, обявени най-късно до 28 декември 2018 г., трябва да се свържат с нас на лично съобщение на страницата VELUX (BG) в срок от 10 дни, за да потърсят наградата си.
Печелившите участници следва да изпратят лично съобщение на Facebook страницата https://www.facebook.com/VELUX.bg, съдържащо две имена на лицата, телефон за връзка и адрес, на който да бъде изпратена спечелената награда - ваучер. Печеливши участници, които не са изпратили своите данни в обявения срок, губят правото на получаване на спечелената награда и Организаторът си запазва правото на тяхно място да изтегли нови участници, на които да предостави наградата. Във връзка с GDPR, личните данни на печелившите (2 имена, телефон и адрес) ще бъдат изтрити веднага след изпращане на наградите.

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес до 7 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора. Ако Участник не бъде открит 2 пъти на посочените от него координати (адрес и телефон) или не отговаря на някое от условията в Играта, той губи правото си да получи наградата и такава не се предоставя.

При получаване на наградата всеки участник следва да представи документ за самоличност, след което да се свърже с ресторант Made in Blue, за да направи резервация.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара