Спечелете празнични награди от мебели Виденов


Играта е приключила!

Печеливши:
Табуретка Моне печелят: Вяра Дишкова, Zariana Blagoeva и Росанка Стоянова.
Бутилка вино печелят: Капка Йовчева, Neli Atanasova, Kremena Petkova, Ивайло Дияна Иванови и Антоанета Николова.



Днес стартираме празничната ни игра с награди „Украси дома си по Коледа“.

Отговорете с коментар под поста какво по-различно ще добавите в украсата на дома си тази Коледа.

Трима от вас ще имат възможността да спечелят голямата награда - табуретка Моне, а за пет участника ще има утешителна награда – бутилка червено вино. Играта приключва на 12 декември точно в 00:00 ч. Победителите ще бъдат обявени на 17 декември.

Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България, което има РЕАЛЕН Facebook профил и е изпълнил правилно условията описани в чл. 4 на настоящите правила. В случай че печелившият е на възраст до 18 години, ненавършени в деня на спечелване на наградата, тя може да бъде получена само от законния представител /родител/ на същия.

За участие в играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт на Мебели Виденов, нито заплащането на каквато и да било такса.

Всеки, изпълнил правилно условията на играта, участва в жребия за спечелване на една от трите броя награди.

Победителите, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, се определят чрез жребий на лотариен принцип чрез електронно теглене с помощта на независима програма.

Наградите са 3 броя червени табуретки Моне (голяма награда) и 5 бутилки червено вино (утешителна награда).

Пазарната стойност на голямата награда надвишава 30.00 лева и съгласно чл. 8 ЗДДФЛ тя подлежи на облагане. Поради тази причина голямата награда следва да се декларира от спечелилия.

Спечелената награда не може да бъде заменяна.

За да получи наградата си, всеки един от печелившите участници следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес за доставка под формата на лично съобщение във Facebook страницата на Организатора или по e-mail (с който Организатора се е свързал с участника) в 5 дневен срок. Наградата се изпраща до предварително обявен от победителя адрес. Наградата ще бъде изпратена на победителя в рамките на 5 дни от неговото известяване. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни пощенски адреси за доставка на наградите.


Краен срок - 12 декември 2018

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара