Спечелете уреди от серията Luna на Russell Hobbs


Краен срок - 21 ноември 2018

Love It or Like It?

Радио N-JOY и Russell Hobbs те предизвикват!

Влез във Facebook страницата на радио N-JOY и гласувай за предпочитания от теб уред на Russell Hobbs!

Всички гласували участват за страхотните награди на Russell Hobbs - уреди от серия Luna - стилни и функционални помощници за сутрешните мигове, на които да се наслаждавате всеки ден!

Тостер за вкусни препечени филийки или кана за моментите, когато бързо си искаш горещата вода.

Love It or Like It? Палче или сърчице ?

Избери и спечели добро настроение с радио N-JOY и супер уред от Russell Hobbs!

Награди: Всяка сряда двама слушатели на радио N-JOY ще печелят по един уред от серия Luna.

Имената на печелившите ще бъдат съобщавани в ефира на радио N-JOY в шоуто "От 10 до 2" с Нейа", минути преди 12:00 ч.

Russell Hobbs - нека всички да се забавляваме заедно!

Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукти. За участие в томболата за награди е необходимо участниците да са гласували за един от представените два уреда от серията Luna на Russell Hobbs. Всяко лице има право да участва в Играта само чрез един Facebook профил, както и да получи само една награда от нея.

Печелившите участници от играта ще бъдат обявени в ефира на радио N-JOY всяка сряда, непосредствено преди 12:00 часа или в случаите на неочаквано забавяне, при първа възможност. В рамките на до 10 работни дни от изтеглянето им, печелившите ще получат лични съобщения до профилите, с които са взели участие в играта. В рамките на до 30 дни печелившите трябва да отговорят на тези съобщения, посочвайки телефонен номер за връзка.
Организаторът се задължава заедно с всяка награда на стойност над 30 (тридесет) лв. да предостави на печелившите участници служебна бележка, удостоверяваща стойността на наградата. Печелившите ще могат за използват служебната бележка за подаване на своята годишна данъчна декларация във връзка с изискванията на Закона за данъците върху доходите на физическите лица. За издаването на служебна бележка за облагаемия доход е необходимо печелившите участници да предоставят на Организатора изискуемите по закон лични данни, включително и адрес, на който Организатора може да изпрати съответния документ.


Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара