Спечелете фитнес гривна, кухненска везна и кантар


Краен срок - 6 декември 2018

📣📣📣 #НикулденскиПодаръци от любимите Аптеки "ФАРКОЛ"!

💝Чакат Ви специални изненади по случай празника на Бургас 🛍️🎁 Шанс да грабнат нашите подаръци - фитнес гривна, кухненска везна и електронен кантар имат всички, които се включат в празничната ни игра. Екипът на #АптекиФаркол пожелава късмет на всички! 🍀🍀🍀

В играта могат да участват физически лица, навършили 18 години към датата на участие в играта, с изключение на служители на Аптеки „Фаркол“, както и на други свързани лица. В играта не могат да участват юридически лица.

Участието в играта „Никулденски подаръци“ не се обвързва със закупуването на продукти.

Всеки участник трябва:
Да отговори на въпроса "През коя година отваря врати Първата частна аптека в Бургас "Здраве", част от верига "Фаркол"?

Да хареса фейсбук страницата на аптеки "Фаркол"

Всички участници, включили се в играта, участват в томбола за 3 (три) броя награди

Фитнес гривна - 1 брой

Кухненска везна – 1 брой

Кантар - 1 брой

Включвайки се в настоящата игра, участниците предоставят доброволно своите данни (имена, телефон и други) и дават съгласието си тези данни да бъдат събирани за целите на играта и/или разпространението на наградите. Всички лични данни ще бъдат третирани като конфиденциална информация, съгласно действащата нормативна уредба на страната.

Имената (или посочените имена в профилите във Фейсбук) на печелившите участници ще бъдат изтеглени в томбола на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на аптеки „Фаркол“ на 06.12.2018 г.

Печелившите участници от град Бургас ще получат своите награди в аптека с лого „Фаркол“. За печелившите участници, които не са от град Бургас наградите ще бъдат доставени в срок до 10 (десет) работни дни от получаване на данните на всеки спечелил участник на посочените от тях адреси, от куриер и за сметка на Организатора.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара