Спечели екскурзия до Лапландия!


Краен срок - 11 декември 2018

ХОХОХО, кой не е мечтал да види истинския Дядо Коледа в истинския му дом в Лапландия? dm Ви предоставя тази възможност при участие в томболата "Спечели екскурзия до Лапландия!".

Томболата е с период на провеждане от 29.11.2018 г. до 11.12.2018 г. включително и се провежда във всички магазини на „дм България“ ЕООД на територията на Република България. Томболата НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА, като всеки клиент може да участва само един път.

Всяко лице, което отговоря на условията за участие и има желание да участва в томболата, следва да попълни талон за участие, в който да посочи своите три имена, e-mail адрес и телефон за връзка, и да пусне попълненият талон в специално обозначените за това урни, позиционирани на касата на всеки един магазин на дм България. Талонът за участие е валиден, ако са попълнени четливо и правилно всички негови полета.

Наградата – Екскурзия до Рованиеми, Лапландия с директен полет от София, е от 29.12.2018 г. до 03.01.2019 г. (6 дни/5 нощувки със закуска).

В екскурзията може да участват по избор на спечелилия участник:
• Двама възрастни;
• Възрастен и едно дете до 11 години, включително;
• Възрастен и две деца до 11 години, включително; или
• Двама възрастни и едно дете до 11 години, включително.

Тегленето на името на печелившият участник ще се извърши на случаен томболен принцип на дата 14.12.2018 в Централния офис на “дм България“ ЕООД от тричленна комисия в състав по избор на Организатора и в присъствието на нотариус.

Успех на всички участници! :)


Участвайте ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара