Спечелете iPhone XS и седмични награди от бисквити Fiesta


Краен срок - 4 януари 2019

Следобедно кафе с вкусни бисквити с плодов пълнеж, звучи примамливо нали? Хапвате няколко бисквити Fiesta, последвани от следобедна сиеста, а защо не и едно селфи с тях?

Включете се в ИГРАТА „Фиеста хапни и новия айфон вземи” и спечелете чисто нов iPhone XS. Играта стартира в Деня на народните будители – 1 ноември и ще продължи до 4 януари. Всеки четвъртък в този период ще започва новата седмична игра, а в петък ще бъде обявен седмичния късметлия.

В периода 01.11.2018 година – 04.01.2019 година намерете кутия бисквити Fiesta на „Захарен комбинат Пловдив”, направете си селфи и участвайте за голямата награда iPhone XS. Ето и правилата на играта:

Условия на играта! Следвай стъпките!

1. Намерете бисквити Fiesta на „Захарен комбинат Пловдив” от магазинната мрежа. Снимайте пакета, направете си селфи с него или пък снимайте ваш близък с него.

2. Споделете снимката във Фейсбук страницата „Сладко детство” като коментар под публикацията за седмичната игра.

3. Харесайте страницата.

ВАЖНО! Всеки, който коментира със снимка на бисквити Fiesta или селфи с тях, ще участва. Коментиралите само със снимка на бисквитете ще участват за седмична награда, а тези, които ни изпратят селфи с бисквитите, освен за седмична, ще се включат и в надпреварата за голямата награда – новият iPhone XS.

Бъдете креативни, снимайте се на фона на любимите си места, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата „Сладко детство”.

Процедура за получаване на наградите

Името на печелившия ще бъде обявено на 4 януари 2019 година, когато ще бъде изтеглен жребий с имената на всички участници, направили маниашки селфита или снимка с тях в периода 01.11.2018 година – 04.01.2019 година. Така най-големият фен на вкусните бисквити Fiesta ще спечели чисто нов iPhone XS.

Името на късметлията ще бъде публикувано в новинарския сайт TrafficNews.bg след 19 часа на 4 януари 2019 година, както и във Фейсбук страницата „Сладко детство”.

Лица под 18 години ще получат спечелените от тях награди в присъствието на техен законен представител – родител или настойник.

*Допълнително пояснение: Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки петък след 17 часа във Фейсбук страницата „Сладко детство”. Дните на теглене на седмичните награди са 9, 16, 23, 30 ноември, 7, 14, 21, 28 декември 2018 година. На 4 януари 2019 година ще бъде изтеглен седмичен победител, както и късметлията, който грабва голямата награда.

*За да е валидна регистрацията за участие, тя трябва да е извършена в периода на провеждане на Играта.

*Организаторът си запазва правото да преустанови играта по всяко време.

*Организаторът има неотменимото право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това на страницата си във Facebook, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи не се дължи компенсация на Участниците.

*Организаторът не носи отговорност за прекратяване на играта или за недоставени награди поради форсмажорни обстоятелства.

*Всеки Участник чрез публикуването на своята снимка/снимки по начина, описан в настоящите правила, дава доброволно съгласието си Организаторът да съхранява и използва за целите на Играта личните данни, които Участникът е предоставил, съгласно Закона за защита на личните данни.

*Участниците и победителите се съгласяват, че Организаторът може да ги използва и да ги включва в публични изяви и други промоции без допълнителна компенсация или възнаграждение и без да изисква съгласието на Участника. Подобни публични изяви могат да включват, без да се ограничават до: имената, профилните снимки, снимките, публикувани по повод Играта и други изображения или сходни материали на Участниците, публикувани или разпространени в медиите и публичното пространство. Организаторът има право да използва и публикува гореописаните материали и информация без ограничение във времето.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара