Спечелете екскурзии до Италия, 15 Samsung Galaxy Watch и 100 златни колиета


Играта е приключила!

Печеливши:
В. Б. от Мирково, А. Б. от София, К. А. от Перник, Е. С. от Радомир, П. В. от София, М. Х. от Перник, Е. И. от София, М. П. от Бургас, Р. П. от Бургас, Б. Г. от Перник, С. К. от София, Г. Г. от с. Самоводене, Н. Л. от Ихтиман, И. Р, от Кнежа, Т. М. от Русе, Я. Т, от Гоце Делчев, Ж. И от София, Л. Д. от Благоевград, П. М. от Пловдив, М. М. от Бяла, Я. П. от Своге, П. Г. от Пазарджик, К. Ц. от с. Първенец, Т. Н. от София, А. М. от с. Вакарел, П. Н. от Пловдив, С. К. от Банкя, М. В.-Д. от София, М. Ц. от Бургас, Д. Я. От Костандово, Ц. П. от Пловдив, П. П. от Сливен, Н. В. от Първомай, С. А. От София, Г. Д. от Шумен, А. П. от Видин, К. Д. от Перник, Д. Г. от Търговище, Н. Д. от Ямбол, Н. А. от Асеновград, К. Ш. от Велинград, М. М. от Благоевград, Д. П. от Стара Загора, Б. М. от Перник, Д. М. от Силистра, Е. К. от София, Г. И. от Бяла Слатина, Ц. Б. от София, М. М. от Велико Търново, А. А. от с. Царево, М. И. от с. Слънчево, Н. О. от София, Т. С. от Бургас, Ю. Д. от Златни пясъци, Д. Д. от Нова Загора, Р. С. от Кричим, А. А. от Пловдив, В. Б. от София, М. С. от Враца, М. Д. от Белослав, Ц. К. от Пазарджик, С. О. от Габрово, И. С. от Варна, Л. В. от Пловдив, Е. К. от Козлодуй, П. С. от Видин, М. А. от Ловеч, М. Х.-Д. от Пловдив, П. П. от Нова Загора, Х. К. от Кнежа, И. В. от Пещера, С. К. от Варна, Г. Г. от Плевен, Е. С. от Пещера, С. И. от София, А. Ш. от Казанлък, М. Д. от Елхово, Р. К. от София, А. С. от Димитровград, С. С. от Видин, К. М. от Видин, Е. В. от Бургас



В програмата „Кутия с изненади”, участват опаковките на Merilyn Pink, Merilyn Blue, Merilyn Pop и Merilyn White, снабдени с вложка. На всяка вложка има уникален код на латиница, който потребителят следва да регистрира, за да разбере дали вложката е печеливша и печели момента награда или има възможност да участва за теглене на големите награди, съгласно правилата по-долу. В една опаковка може да има само една вложка.

Всяко физическо лице, което е навършило 18 год., може да участва в програмата „Кутия с изненади”. Служителите на “КТ Интернешънъл” ЕАД, както и членовете на техните семейства и лица под 18 години, нямат право на участие. С включването си в програмата, участникът приема и се задължава да спазва изцяло условията.

На гърба на всяка вложка, поставена в участващите промоционални опаковки, има отпечатан уникален код, съдържащ цифри и букви на латиница. Потребителят трябва да регистрира уникалния код на www.igraskod.com. След регистриране на кода на www.igraskod.com и ако този код е валиден и уникален (т.е. да не е бил регистриран в системата до сега), потребителят ще получи обратно съобщение, което обявява дали потребителят печели моментна награда или има възможност да участва за големите награди.

За регистрацията на валиден и уникален код и след съгласие с официалните правила за защита на личните данни, в диалогов прозорец потребителят ще бъде помолен да въведе своя телефонен номер. Участникът следва да изпрати свой валиден телефонен номер. При невалиден телефонен номер или номер на трето лице, участникът се дисквалифицира от участие. За изпратени невалидни телефонни номера или номера на трети лица, Организаторът не носи отговорност.

За участие в тегленията за големите награди (15 броя смарт часовници Samsung Galaxy smartwatch и 10 броя екскурзии в Милано за двама) в програмата „Кутия с изненади”, потребителят трябва да регистрира по време на кампанията поне 2 уникални кода за часовник и 3 уникални кода за екскурзия в Милано и за тях да получи съобщение, че има възможност да участва за големите награди.

Един участник може да участва в програмата с неограничен брой уникални кодове.

В една регистрация ще може да бъде вписван само един уникален код.

Ако участник е регистрирал два или повече кода в кампанията, за които кода е получил съобщение, че има възможност да участва за големите награди (2 уникални кода за часовник и 3 уникални кода за екскурзия в Милано), той участва в автоматичното електронно теглене и има възможност да спечели само една от големите награди - часовник или екскурзия в Милано без значение че е регистрирал повече кода от необходимите за спечелване на часовника или екскурзията. Колкото повече кода регистрира един участник, толкова шансовете за спечелване на една от големите награди е по-голям.

Наградите на програмата са общо 125 на брой и са както следва:
Моментни награди:

    Златно колие – 100 броя;

Големи награди:

    Samsung Galaxy watch - 15 броя;
    Екскурзия в Милано за двама – 10 броя

МОМЕНТНИТЕ НАГРАДИ се разпределят на случаен принцип, в момента на регистрация на www.igraskod.com с валиден и уникален код, от специално разработен софтуер.

ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ се разпределят измежду всички изпратили поне два или три броя валидни и уникални кода в периода 1-ви ноември – 31 декември 2018 г., чрез регистрация в сайта www.igraskod.com , за които кода са получили съобщение, че имат възможност да участват за големите награди.

Тегленето на ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ се извършва чрез автоматично електронно теглене, което ще се проведе между 7-ми – 15-ти януари 2019 г. в присъствието на нотариус.

Всички участници, спечелили голяма награда, ще бъдат уведомени чрез телефонно обаждане и печелившите участници ще бъдат помолени и да потвърдят данните за получаване на наградата, а именно: име, фамилия, точен адрес и година на раждане.

С един валиден и уникален код, може да бъде спечелена само една моментна награда.

Печелившите участници следва да предоставят лични данни за идентифициране и получаване на наградата. Нужните данните са име, фамилия, година на раждане, точен адрес за доставка на наградата и се събират чрез обаждане на предоставения от участника телефонен номер. Организаторът ще се свърже с печелившия участник в максимално кратък срок за събиране на данните Наградите се изпращат чрез куриерска служба на седмична база. Краен срок за доставка на наградите е 31-ви януари 2019 г. Наградите ще бъдат доставяни в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа. При доставката, всички печеливши участници се задължават да предоставят на куриерите печелившите вложки като доказателство, както и да предоставят на куриерите документ за самоличност. Наградите се предоставят лично на спечелилия участник, само ако спечелилият участник представи документ за самоличност и от представения документ за самоличност се установи, че той е поне на 18 г. В случай, че участникът е на възраст под 18г., няма право да получи наградата. Ако той/тя не присъства на посочения адрес, куриерите оставят бележка с адрес, от който спечелилият може да вземе пратката в седем дневен срок.


Краен срок - 31 декември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара