Спечелете 6 парфюма от колекцията Kameya Parfum или Kameya Lux


Играта е приключила!

Печеливши:
diandzili печели F201 дамски парфюм аналог на D’Hermes Twilly от колекцията Kameya Lux
Anyyyone печели F201 дамски парфюм аналог на D’Hermes Twilly от колекцията Kameya Lux
Teia печели F200 дамски парфюм аналог на Chanel Gabrielle от колекцията Kameya Lux

krasi_79s печели F17 дамски парфюм аналог на Chanel Chance от колекцията Kameya Parfum
vee.vee печели F24 дамски парфюм аналог на Marc Jacobs Daisy от колекцията Kameya Parfum
Silveti печели F42 дамски парфюм аналог на Dolce&Gabanna Light Blue от колекцията Kameya Parfum



Уверете се в качеството на нашите продукти още сега!
Включете се в играта, за да спечелите парфюм по избор от Kameya Parfum.

●  Споделете в темата колко различни парфюми използвате седмично. Може би един за работа, друг за среща с приятели и съвсем различен за моментите с любимия човек?

●  Също така молим в коментара си да споделите линк към избрания от Вас парфюм, който бихте искали да почувствате върху кожата си през настъпващата есен: 1 от серията серията Lux + 1 от категориите Дамски или Мъжки парфюми.

На 30 октомври 2018 г. в томбола на случаен принцип ще бъдат изтеглени шестима от всички участници и всеки от тях ще спечели 1 парфюм от колекцията Kameya Parfum или Kameya Lux.

Kameya Parfum е компания, специализирана в изработката на аналогова парфюмерия. Всички продукти, които предлагаме са парфюмни композиции или така нареченият Eau de Parfum (EDP).

Малката ни семейна лаборатория е разположена в гр. Стара Загора, където имаме изградена дистрибуторска мрежа и фирмен магазин в сърцето на града. Занимаваме се с изработката на парфюми от близо три години и радваме вече хиляди фенове с качество и трайност на невероятно достъпни цени.

Отскоро предлагаме продуктите си и онлайн на адрес: www.kameya.bg, за да може по-голяма част от любителите на подобен тип парфюми да достигнат по-лесно до нас.

Благодарение на високата концентрация на нашите парфюми, ще се наслаждавате на благоуханието на избрания от Вас аромат през целия ден. Ние не обичаме да определяме трайноста на парфюмите ни до определен час, като повечето в бранша, тъй като всеки човек е устроен различно, има индивидуален тип кожа, различно физическо състояние и навици. Радваме се на многобройни редовни клиенти и това е нашето признание за един наистина качествен и траен продукт.

Отскоро предлагаме и серията ни Kameya LUX, която включва парфюми в нов и стилен черен флакон, както и есенция от много висок клас, която спомага парфюмът да бъде още по-траен и да се задържи върху кожата в продължение на целия ден.



Краен срок - 30 октомври 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара