Спечелете 3 кафемашини A Modo Mio и 30 комплекта чаши


Краен срок - 12 ноември 2018

За да се включи участник в Кампанията, той трябва да направи своето виртуално кафе чрез механниката на играта, след което да предостави своето име и имейл адрес в регистрационната форма на кампанията, която се намира на интернет адрес: https://amodomio.lavazza.bg/. След като завърши регистрацията и изпрати своите данни, всеки участник автоматично се включва в томбола за награди.

След изтичане на крайния срок на Кампанията (12.11.2018г.), общо 33 участника ще спечелят награди, които ще бъдат изтеглени на томболен принцип.

Наградният фонд за целия период на Кампанията включва:

ГОЛЕМИ НАГРАДИ: 3 броя капсулни кафемашини A Modo Mio

МАЛКИ НАГРАДИ: 30 комплекта чаши Lavazza.

Печелившите участници ще бъдат обявени на 15.11.2018г

Награди, непотърсени в 20 дневен срок след обявяване на печелившите, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации "автоматично", вместо участниците. Всеки участник, който се опита да наруши или наруши Правилата, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от една регистрация от едно лице; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в Кампанията; г) всяко друго действие, което променя механизма за участие в Кампанията или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организаторa, като Организаторa не дължи обяснение за начините на определяне на опит или нарушение на Правилата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара