Разклати Cappy Pulpy и спечели готини награди


Краен срок - 18 октомври 2018

Cappy Pulpy раздава освежаващи награди! Включи се като направиш кратко видео, в което показваш как разклащаш Cappy Pulpy и го качи в Instagram с #CappyPulpyShakeIt. Останалото е късмет.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

    Тениска, на която се пише с тебешир– 9 бр.
    Тениска с автограф от DARA – 1 бр.
    Светещи връзки за обувки – 15 бр.

Общият брой на наградите за целия период на промоцията е 25 – по 5 бр. светещи връзки за обувки и 3 бр. тениски, на които се пише с тебешир седмично. 1 бр. тениска с автограф от DARA на финала на играта.

Стойността на нито една от описаните в т. 1 и т. 2 на настоящия раздел награди не надвишава 30 лв.

Всеки желаещ да участва в Играта трябва да посети www.coca-cola.bg/oficialni-pravila-na-igri-i-promocii и да се запознае с Официалните правила на Играта.

Всеки желаещ да участва в Играта трябва да има профил във Instagram (www.instagram.com) според Условията за ползване на платформата: https://help.instagram.com/478745558852511

Всеки желаещ да участва в Играта „Cappy Pulpy Shake It“ ще бъде приканен да се включи най-късно до 23:59 часа 18-ти октомври 2018 (включително) в играта, обявена на Instagram страницата на Cappy (https://www.instagram.com/cappy_bg/). За целта участникът трябва да последва Инстаграм акаунта на Cappy (https://www.instagram.com/cappy_bg/) и да публикува в личния си профил видео, показващо начин на разклащане на бутилка Cappy с хаштаг #CappyPulpyShakeIt.

За валидно участие се счита всеки последвал Instagram страницата на Cappy и публикувал публична видео в личния си Instagram профил, показващo начин на разклащане на бутилка Cappy с хаштаг #CappyPulpyShakeIt, и  в съответствие със сроковете, описани в Раздел 5, както и условията, описани в Раздел 6 и Раздел 7.

След края на периода на Играта (23:59 часа на 18.10.2018 г.) 25 участници (8 седмично и 1 на накрая на Играта, изтеглени на случаен принцип чрез електронен жребий, ще получат награди. Имената на победителите ще бъдат изтеглени и обявени на страницата на Cappy в Instagram (https://www.instagram.com/cappy_bg/).

Периоди за изтегляне на наградите:

·        Седмица 1 – 27.09.2018 г. до 23:59 на 04.10.2018 г. – изтегляне на печеливши 05.10.2018 г., обявявани на 05.10.2018 г.

·        Седмица 2 – 05.10.2018 г. до 23:59 на 11.10.2018 г. – изтегляне на печеливши 12.10.2018 г., обявявани на 12.10.2018 г.

·        Седмица 3 – 12.10.2018 г. до 23:59 на 18.10.2018 г. – изтегляне на печеливши 19.10.2018 г., обявявани на 19.10.2018 г.

С участието си в играта всички потребители се съгласяват публичните им лични данни от Instagram профилите (име и снимка) да бъдат обработвани с целите на провеждане на жребий за определяне на печеливши, като за целта няма да бъдат събирани и запазвани никъде.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукт на The Coca-Cola Company.

Печелившите участници ще бъдат обявени в публикации в Instagram страницата на Cappy. За да получи своята награда всеки печеливш трябва да изпрати лично съобщение към Instagram страницата на Cappy в рамките на 72 часа от обявяването на печелившите.  В случай че победителят не може да приеме наградата или не осъществи контакт с Организатора в рамките на 72 часа след уведомяването за спечелване на награда, наградата не може да бъде прехвърляна на друго лице.

Спечелилият участник е задължен да си сътрудничи с Организатора по всички въпроси, свързани с получаването на наградата. Ако победителят не изпълни задълженията си, отнасящи се до това сътрудничество, и по този начин възпрепятства постигането на съгласие за приемането и доставянето на наградата, това се считат за обстоятелства, в които Организаторът не носи отговорност. Уговореният с Организатора период от време не може да бъде удължаван и в случай че участникът-победител не спази крайния срок, тя/той ще изгуби правото си на награда.

До връчването на наградите, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник, който не отговаря на условията и правилата, изложени в настоящия документ. Организаторът не носи отговорност, ако участникът не успее да предостави информация, която се изисква от него (участника). Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участници, които не спазват гореописаните правила и условия, по всяко време и без допълнителни обяснения.

Участник, който спечели награда, се съгласява неговото име и профилна снимка бъдат публикувани в страницата на Cappy в Instagram.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара