Спечелете 3 СПА уикенда, ваучери по 150, 100 и 50 лв.


Играта е приключила!

Тегленето на печелившите ще се проведе в периода между 10 и 15 януари 2019 г.



Общо 53 награди ще раздаде Национална Картова Схема (НКС) в кампания, насочена към притежателите на Bcard. Насърчителната кампания стартира на 1 октомври 2018 г. и ще продължи до края на годината.

В кампанията имат право да участват всички притежатели на кредитни, дебитни, персонални или фирмени карти Bcard, като всеки картодържател, който заплати с карта Bcard на ПОС терминално устройство в търговски обект или интернет сайт в периода от 1 октомври – до 31 декември 2018, автоматично се включва в томбола за наградите. Всеки може да участва неограничен брой пъти в кампанията с всяка извършена от него трансакция с карта Bcard.

Наградите са:

·        30 ваучера х 50 лв. за пазаруване в множество разнообразни търговски обекти;
·        15 ваучера х 100 лв. за пазаруване в множество разнообразни търговски обекти;
·        5 ваучера х 150 лв. за пазаруване в множество разнообразни търговски обекти;
·        3 екскурзии  - СПА уикенд за двама.

Всеки клиент, извършил повече от една трансакция, има възможността да спечели повече от една награда. Подробните условия можете да откриете по-долу в текущата новина - документ "Механизъм", както и в клоновата мрежа на текущите издатели на картата -  Централна Кооперативна Банка и Easy Payment Services.

Тегленето на печелившите ще се проведе в периода между 10 и 15 януари 2019 г., като от всички регистрирани трансакции с Bcard ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Имената на спечелилите участници, както и институцията, от която е издадена съответната карта, ще бъдат публикувани на www.bcard.bg

Изтеглените трансакции се идентифицират с кои карти са извършени и съответно от кои издатели на Bcard са издадени и наградите се предоставят от Организатора на издателя. Издателят има ангажимент да идентифицира картодържателите на печелившите трансакции и в срок до 5 работни дни от тегленето на наградите (в периода 16 – 20.01.2019г.) да се свърже с тях по телефона за уточняване на адреса за доставка с куриер на спечелената награда или в удобен клон на институцията издател.

Ако спечелил участник не бъде открит по телефона от Издателя на неговата карта Bcard в сроковете посочени в предходния параграф или откаже да получи наградата, участникът губи правото да получи наградата. В посочените случаи наградата се предоставя на резервен участник, (съгласно реда на неговото изтегляне), който ще бъде уведомен по същия ред, описан по-горе.

Организаторът има ангажимент от проведената томбола да публикува името на спечелилите участници и институцията, от която има издадена платежна карта Bcard на интернет сайта на Националната Картова Схема www.bcard.bg При извършена трансакция с фирмена карта, наградата се получава от физическото лице, извършило покупката с предоставената му за ползване карта.



Краен срок - 31 декември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара