Спечелете 5 комплекта със съдове от Coca-Cola


Краен срок - 1 ноември 2018

ИГРА!

Време е за кулинарни награди🎁!

Кои са 6-те съставки за приготвяне на вкусен ябълков пай (любимата ми есенна рецепта) според Simply Tastly?

Сподели в коментар и петима от вас ще спечелят страхотни Coca-Cola съдове. 👩‍🍳

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта са:
Брандирана тава за печене – 1 бр.
Брандирана тенджера – 1 бр.
Брандирана касерола – 1 бр.


Всички награди по точка 7.1. са на стойност до 30 лв.

За да участва, потребителят трябва да отиде на Facebook страницата „1001 рецепти” (https://www.facebook.com/1001recepti/) и да изброи в коментар 6-те съставки за приготвяне на вкусен ябълков пай в приложението SimplyTastly https://tastly.cooking/download.

Рецептите са достъпни за потребители след сваляне на приложението Simply Tastly (https://tastly.cooking/download). Приложението може да бъде свалено безплатно от Appstore, Google Play и Microsoft Store.

Наградите се предоставят на петима от участниците, имащи право на участие в Играта според т. 4 от настоящите правила на томболен принцип.

Всички печеливши от тегленето ще бъдат оповестени до 3 (три) дни от провеждане на тегленето на Facebook страницата „1001 рецепти”  (https://www.facebook.com/1001recepti/).

Организаторът ще се свърже с финалистите във Фейсбук непосредствено след обявяването им, за да се информира за мобилен телефон и адрес за доставка на наградата. В случай, че предоставените от спечелилия данни за доставка на наградата (адрес и мобилен телефон) са неточни, Организаторът не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата, а участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации. Посоченият адрес трябва да е точен и пълен. Не може да бъде посочено друго лице за получаване на наградата, получаването е лично.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер до адреса на печелившия, посочен от същия. Куриерът ще посети адреса максимум два пъти. Ако първият път печелившият не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер. Ако по време на второто посещение печелившият не може да бъде намерен на посочения адрес, той / тя може да получи своята награда на адреса, посочен от куриера в съобщението (офис на куриера).

Организаторът ще поеме всички разходи, свързани с доставката на наградите до адрес на печелившите, както е описано в т 9.3. и 9.4.

Срокът за доставка на наградите от куриер, за сметка на Организатора, е 2 месеца от теглене/обявяване на печелившите и най-късно 2 месеца след датата на приключване на Играта. На печелившия се предоставя номер за контакт с представител на Организатора, в случай че е възпрепятстван да получи наградата си по обективни, непредвидени причини (0800 12345). Ако печелившият не може да получи наградата си тогава, когато тя бъде доставена от Организатора по причини, за които последният не носи отговорност, печелившият ще разполага с 2 седмици да вземе наградата си от офиса на куриера, считано от момента, в който печелившият е надлежно уведомен (виж т. 10.4).

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара