Спечелете 3 телефона iPhone 8 и 990 Bluetooth колонки


Играта е приключила!

Печелившите участници ще бъдат уведомени лично чрез телефонно обаждане или съобщение в ДСК Директ и ДСК Смарт.



Играй и печели с интернет и мобилното банкиране на Банка ДСК!

Познаваш ли всички възможности, които предлагат интернет банкирането ДСК Директ и мобилното банкиране ДСК Смарт? Даваме ти още една причина да влизаш в тях, а можеш да използваш момента и да ги опознаеш още по-добре.

Включи се в кампанията ни, която ще се проведе в двата електронни канала от 5-ти септември до 3-ти декември 2018 година и можеш да спечелиш готини награди, с които да създаваш и запазваш незабравимите моменти с твоите приятели или просто да релаксираш.

В рамките на кампанията ще раздадем:

    990 Bluetooth колонки
    3 мобилни телефона iPhone 8

Ето и как да се включиш:

Влез в профила си в ДСК Директ или ДСК Смарт;

Отвори входящата си поща и открий съобщението за начало на кампанията;

Отговори на съобщението с „Участвам“ и автоматично ще бъдеш включен в месечната томбола за Bluetooth колонка.

Отговори с „Участвам“ на съобщенията, изпратени във всеки един от трите месеца и автоматично ще бъдеш включен в томболата за мобилен телефон iPhone 8.

Наградите ще се теглят на 04.10.2018, 06.11.2018 и на 07.12.2018г.

Всеки месец ще бъдат теглени по 330 колонки, а след края на играта - 3 мобилни телефона. Печелившите ще бъдат уведомени по телефон или през ДСК Директ/ДСК Смарт за вида и начина на получаване на наградата.

В кампанията могат да участват само клиенти на Банка ДСК, които имат сключени договори за ДСК Директ и/или ДСК Смарт преди 05.09.2018 г.

* Участниците, спечелили мобилен телефон iPhone 8 ще имат ангажимент да предоставят три имена, ЕГН и номер на лична карта за издаване на служебна бележка, удостоверяваща стойността на получената награда, както и да декларират получаването на наградата в НАП и да заплатят 10% от стойността ѝ.



Краен срок - 3 декември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара