Спечелете смартфон Huawei P20 Lite


Краен срок - 18 ноември 2018

Включи се в новата ни игра и можеш да спечелиш смартфон Huawei P20 Lite!

1. Посети магазин на Ардес в София или Варна
2. Направи си селфи в магазина
3. Харесай страницата на Ardes.bg във Фейсбук
4. Сподели селфито си в коментар под този пост
5. Стискай палци да бъдеш изтеглен!

⏰ Играта продължава до 23:59 часа на 18.11.2018 г.

🎁 Печелившият ще бъде определен на случаен принцип чрез софтуер и ще бъде обявен на живо на 21.11.2018 г. на нашата фейсбук страница.

Всеки участник може да участва само еднократно. Дублирани участия или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и ОРГАНИЗАТОРА си запазва правото да изтрие участието ИГРАТА впоследствие.

Всяко участие е индивидуално и всеки отговарящ на условията, според правилата, се счита за участник.

ОРГАНИЗАТОРЪТ ще даде една награда - Смартфон Huawei P20 Lite. Цветът на наградата може да бъде различен от     илюстрирания и ОРГАНИЗАТОРЪТ не се ангажира с конкретен цвят на предоставяната награда.

Всеки участник трябва да може да докаже, че снимката е негова и не е лъжливо манипулирана. Снимките, на които има   неприлични жестове, голота или са очевидно манипулирани с програми за обработка, ще бъдат изтрити и недопуснати до жребия за наградата. Снимки, които са доказано копирани от други профили ще бъдат изтрити и дисквалифицирани.

Тегленето на наградата ще се извърши в магазина на Ardes.bg, находящ се в гр. София, ул. „Пловдивско поле“ 11А на случаен принцип в присъствието на специално създадената за целта от страна на ОРГАНИЗАТОРА комисия. Комисията ще изтегли един печеливш /наричан ПОБЕДИТЕЛ/ чрез томбола между участниците, отговарящи на условията на ИГРАТА. Резултата от тегленето на наградата се описва в протокол, който се публикува на https://www.facebook.com/ardesbg/.

Всички участници в ИГРАТА безусловно и неотменимо се съгласяват, че резултатите от тегленето, така както са описани в протокола, са окончателни.

ПОБЕДИТЕЛЯТ получава една награда, описана в т.3.3.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара