Спечелете 3 дивана от Мебели ИДЕА и БГ Радио


Играта е приключила!

Печеливши:
Диван Линда печели Христина Маринова от Сопот
Диван Осака печели Милена Хараланова от Пазарджик
Ъглов комплект - MOONLIGHT печели Пейчо Димитров от Добрич



Мебели ИДЕА и БГ Радио ти дават уникалната възможност да създадеш уют в дома с нов диван. В продължение на три седмици всяка седмица един от всички участници в играта по случай откриването на новия магазин на Мебели Идея в София /Младост 4, Околовръстен път N256/ ще може да спечели чисто нов елегантен диван!

Включете се в играта до 26 октомври като се регистрирате и отговорите правилно на дневния ни въпрос. Всеки петък ще теглим с томбола името на един от всички отговорили правилно на въпросите, който ще спечели нов диван.

Ето и страхотните награди:

    Награда за първа седмица (8.10-12.10): Диван Линда

    Награда за втора седмица (15.10-19.10): Диван Осака

    Награда за трета седмица (22.10-26.10): Ъглов комплект - MOONLIGHT

Мебели ИДЕА променя из основи облика на пазара на мебели в България. Компанията е една от водещите марки за висококачествено обзавеждане на българския пазар и предлага оригинални и модерни мебели на изключително атрактивни цени.

В магазините от веригата на Мебели Идеа ще откриете цялостни решения за Вашето жилище и ние сме тези, които ще ви помогнат да го превърнете в ДОМ. Защото не само изборът на диван, секция или маса, а цялостното им свързване като детайли от една обща атмосфера, в едно с аксесоарите към нея, ще оформят стила във вашето жилище.

Нашият екип от висококвалифицирани дизайнери и консултанти подбира с внимание към всеки детайл моделите, материите и цветовете, които да бъдат представени на нашите клиенти. Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка с куриер на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com

Очаквайте предстоящо откриване на нов магазин в град София, жк Младост 4, Околовръстен път N 246!



Краен срок - 26 октомври 2018

Спечелете СЕГА

3 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара