Спечелете торта на стойност 100 лв. и 20 броя френски макарони


Краен срок - 29 септември 2018

Имаме удоволствието да Ви поканим да се присъедините към едно вълнуващо и вкусно пътешествие. Всичко е по-хубаво, когато е споделено.

Подаряваме:
🎁кутия с 20 селектирани френски макарона и
🎂торта на стойност 100.00лв.

Всеки, който иска да се включи в играта е необходимо да хареса страницата на Бутик Аданна - https://www.facebook.com/adannaroyal/. След което да сподели и хареса следната снимка – “Pure Love” и да напише своето желание какъв вид торта обичате, като коментар. Ако вече сте харесали страничката, споделете я и коментирайте, каква е любимата Ви торта. 🔛🔝

Всички изпълнили условията Фейсбук потребители имат равни шансове за участие в жребия за наградата. Всеки потребител чрез тяхното изпълнение има право на еднократно участие. В игрите НЕ могат да участват лица, работещи за „Аданна ЕООД“, както и техни преки родственици: деца, родители, братя, сестри, съпрузи.

Определянето на печелившия ще бъде определено чрез жребий. Принципът на теглене осигурява равен шанс за печалба на всички участници в играта.

След определяне на победителят се изтегля 1 (един) резервен печеливш, за да заместят предходния изтеглен участник, при условие, че печелившият не потърси своята награда.

Печелившият участник от тегленето ще бъде обявен на 30 септември 2018г. на Фейсбук страницата на Бутик Аданна - https://www.facebook.com/adannaroyal/

До 7-ми октомври 2018 включително победителят трябва да потърси своята награда, като ни пише Фейсбук съобщение или се свърже с нас на телефон 0888 78 71 62.

Ако спечелилият не потърси наградата до 7-ми октомври  включително, това се приема за отказ от нея. При тези условия тя ще бъдат предоставена на резервно изтеглен печеливш.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара