Спечелете прожекционен апарат и 18 брандирани тениски

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 2 септември 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА:

    1 бр. голяма наград – прожекционен апарат

    18 бр. седмични награди – брандирани тениски

УСЛОВИЯ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА НАГРАДИ:

Участниците следва да гласуват за един от селекция от два филма:

Наградата „Прожекционен апарат” ще спечели 1 /един/ от участниците в играта, избран чрез жребий измежду всички гласували и записали се за участие в томболата в рамките на посочения период. За да участват в тегленето за голямата награда, участниците трябва да са гласували поне веднъж по време на кампанията в периода 01 юли 2024 г. – 02 септември 2024 г. от един и същ потребителски профил.

Наградата „Брандирана тениска” ще спечелят 18 /осемнайсет/ от участниците в играта, които се избират при провеждане на жребий измежду всички гласували и записали се за участие в томболата в уебсайта на седмична база.

Участието се извършва посредством гласуване за филм в рамките на кампанията „Великият понеделник”и задължително попълване на формуляр за регистрация за награда.

Гласуването за филм във „Великият понеделник” се провежда на седмична база;

Новите предложения за филми се обявяват всеки понеделник, в 21.00 часа на Facebook страницата на KINO NOVA - https://www.facebook.com/kinonova, както и на уебсайта https://greatmonday.bg.

Предложенията са активни до неделя, 24.00 часа;

Филмът, събрал най-много гласове във „Великият понеделник”, се обявява на Facebook страница на KINO NOVA - https://www.facebook.com/kinonova, всеки понеделник в 21.00 часа.

Участието в играта е безплатно. Всеки участник има право да гласува за филм само веднъж седмично.

- На седмична база чрез жребий, който се провежда от екипа на Организатора, се избират по двама победители сред всички регистрирани за томболата, които ще спечелят награда - тениска.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара