Спечелете 1000 ваучера по 300 лв. от Lidl

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 28 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка за поне 40 лв. в магазини Lidl и използване на приложението Lidl Plus.

Пълни правила:

Подаръци има и през лятото с Lidl Plus!

Да изпълним заедно топлите дни и дългите летни вечери с любими вкусове и споделени моменти.

Знаем, че това е най-ценната награда и затова сме ти подготвили ваучер за лятно пазаруване на стойност 300 лв.

В периода от 01.07. до 28.07. получаваш 1 точка за всеки 40 лв. от стойността на покупката в един касов бон с Lidl Plus. Събери 4 точки в приложението и участвай в играта!

Пожелаваме ти успех и вълнуващи летни емоции с Lidl!

Наградите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден от седмицата в периода 01.07.2024 г. – 28.07.2024 г. (4 седмици) се теглят печеливши участници за 250 ваучера по 300 лв. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 29.07.2024 г.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra най-късно в сряда на съответната седмица.

Активирано участие, което е било включено в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но ако участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта. Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

За всяка покупка на стойност мин. 40 лв. в един касов бон в периода 01.07.2024 – 28.07.2024, при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават 1 точка в приложението. При 4 събрани точки клиентите получават възможност за участие в играта. Покупка на стойност 50 лв. означава 1 спечелена точка в приложението. Покупка на стойност от 120 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 3 събрани точки в приложението. Покупка на стойност 160 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 4 точки или 1 участие и т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка. 

Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Потвърди участие“ (с което регистрира своето участие). С потвърждаването на участие в играта клиентският идентификатор на участника и в случай на спечелване на награда, неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер, записани в приложението по време на регистрацията, ще бъдат предадени на „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД. 

Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus. След теглене на печелившите техните имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra. Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/ е оторизирана да се свърже с печелившите по имейл или телефон в срок от 5 работни дни от датата на тяхното определяне. Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване за наградата. Ако агенцията не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок или ако се установи, че е предоставено невалидно ЕГН или невалиден телефонен номер, то победителят губи правото да получи своята награда, а „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш. Изтегленият брой печеливши на седмица може да варира при наличието на индивидуални случаи, без това да води до промяна на общата бройка спечелили от играта.

Многократно участие е допустимо.

Един участник може да спечели само една награда, независимо от броя на активираните участия. В случай, че в рамките на периода на провеждане на Играта са генерирани повече от една възможности за участие в полза на един и същи участник, то ако някоя от тях спечели награда, автоматично се преклудира възможността останалите да спечелят.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара