Спечелете автоматична кафемашина Esperto 2 Caffe

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Тина Станимирова
Владо Николов
Детелина Димитрова
Силвия Ивановска
Вероника Донева
Цветан Цветанов
Снежина Томова
Анелия Ялъмова
Явор Коцев
Ина Христова

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Всяка сутрин ENERGY Request ти помага да започнеш деня с усмивка и любима песен. Но дори и най-ранобудният водещ има нужда от чаша ароматно кафе. Ако и ти си от хората, за които пиенето на кафе е ритуал, запознай се с Tchibo Barista!

Tchibo Barista е истински кафе специалитет, който отговаря на всички изисквания на бариста експертите. За постигането на отличителните и автентични вкусове, кафето е приготвено чрез традиционен метод на печене на барабан. Нашите кафе експерти изпичат внимателно подбраните 100% Арабика зърна за по-дълъг период от време и при по-ниска температура, така че вкусовете и ароматите да се развият максимално.

С Esperto 2 Caffè, Tchibo поставя началото на нова ера през 2023 година. Новата компактна и модерна серия приготвя прясно смляно кафе за две кафе напитки Еспресо или Кафе Крема с едно натискане на бутона, а технологията “Intense+” позволява регулирането на интензивността на кафето. Esperto 2 Caffè получи наградата Kitchen Innovation Award 2023, която отличава функционалността, продуктовите преимущества и дизайна тази автоматична кафемашина.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш 2 стъклени чаши за кафе с двойно дъно + опаковка кафе на зърна Tchibo Barista Caffe Crema. Отговори на въпроса на Tchibo във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и от понеделник до четвъртък, всеки ден някой ще печели.

А в петък? В петък кафето е най-сладко! В петък ще изтеглим и голямата награда - автоматична кафемашина Esperto 2 Caffe + опаковка кафе на зърна Tchibo Barista Espresso

Краен срок - 14 юни 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара