Спечелете пещи за пица, смарт телевизори и комплект чаши от Staropramen

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 31 август 2024

Как се участва:

Чрез регистрация на кодове от промоционални опаковки на Staropramen.

Пълни правила:

Промоцията се провежда във всички обекти на територията на Република България, в които се предлагат продукти под марка Staropramen от лимитираната серия промо-кен, мултипак с промо-кенове или промо стъклена бутилка 0,5 л.

За да участвате в Промоцията, е необходимо да закупите продукти с марка Staropramen с промоционален етикет от следните опаковки и разфасовки:

Staropramen RGB - Стъклена бутилка за многоеднократна употреба, лимитирана серия (промоционален етикет) - 0,5л

Staropramen CAN - Кен за еднократна употреба, лимитирана серия (промоционален етикет) - 0,5 л

Staropramen multipack 3+1/ 6+2 - Мултипаци с промоционален дизайн, съдържащи кенове за еднократна употреба от лимитирана серия (промоционален етикет) - 0,5 л/кен

Всеки клиент, закупил през периода на Промоцията продукти с марка Staropramen от лимитирана промоционална серия кен 0,5 л. или стъклена бутилка 0,5 л., или мултипак опаковка (3+1 или 6+2) с промоционален дизайн, съдържаща кенове за еднократна употреба от лимитирана серия, има възможност да участва в Промоцията. За целта участникът трябва да посети в срока на Промоцията уебсайтa www.staropramenpromo.bg , да въведе ръчно кода (който се намира под капачката на промо-бутилката или под езичето на промо-кена на закупените продукти Staropramen от лимитирана серия), както и телефонен номер.

Посочваният телефонен номер служи за идентификатор на участника, като натрупването на регистрираните кодове се извършва към посочения телефонен номер, както и за осъществяване на връзка с участника при спечелване на награда.

При въвеждане на кодове с друг телефонен номер – се извършва отделно натрупване и отделно участие в играта.

Всеки участник е длъжен да провери верността на въвеждания от него телефонен номер.

Сайтът може да бъде посетен и след сканиране на QR кода на продукт Staropramen от лимитирана серия промо-кен или промо стъклена бутилка 0,5 л.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер.

Наградите могат да бъдат спечелени на лотариен принцип само от лица, отговарящи на изискванията на тези Официални правила и в частност на изискванията на част 4 по-горе.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Комплект стъклени чаши Staropramen 300 мл. - 500 броя
Телевизор Samsung LED 50AU7092, 125 cm, Smart, 4K Ultra HD, clasa G - 20 броя
Пещ за пица KILN 2 Pizza Oven Customised Staropramen - 15 броя
    
В срока на Промоцията Участникът трябва да посети уебсайтa www.staropramenpromo.bg , да въведе ръчно кода (под капачката на промо-бутилката или под езичето на промо-кена Staropramen от лимитирана серия), както и мобилен телефон.

Участникът може да регистрира кодове по всяко време в срока на Промоцията.

При регистриране на 1 (един) код от продукт Staropramen от лимитирана серия промо-кен или промо-бутилка 0,5 л участникът участва за малка награда - Комплект стъклени чаши Staropramen 300 мл. Участникът може и да избере да не участва в теглене за Комплект стъклени чаши Staropramen 300 мл, а директно съответният код да се добави към необходимите кодове за участие за голяма или средна награда съгласно т. 8.5 и т.8.6 по-долу.

Всеки участник може да се спечели максимум две малки награди, в т.ч. независимо от броя регистрации с различни телефонни номера.

При спечелване на награда с регистриран код, този код не участва в играта за спечелването на други награди.

Кодове, с които е играно за Комплект стъклени чаши Staropramen 300 мл., но не е спечелена малка награда – могат да участват в теглене за друга награда. Участникът избира през промоционалния сайт за коя от двете награди да участва – телевизор Samsung LED 50AU7092, 125 cm, Smart, 4K Ultra HD, clasa G или пещ за пица KILN 2 Pizza Oven Customised Staropramen.

Участникът трябва да регистрира поне 7 (седем) непечеливши кода (кодове, с които не са спечелени други награди) от продукти Staropramen от лимитирана серия, за да участва в томбола за награда телевизор Samsung LED 50AU7092, 125 cm, Smart, 4K Ultra HD, clasa G.

8.6. Участникът трябва да регистрира поне 15 (петнадесет) непечеливши кода (кодове, с които не са спечелени други награди) от продукт Staropramen от лимитирана серия, за да участва в томбола за награда пещ за пица KILN 2 Pizza Oven Customised Staropramen.

Един участник има право да спечели максимум една средна награда – телевизор Samsung LED 50AU7092, 125 cm, Smart, 4K Ultra HD, clasa G и една голяма награда пещ за пица KILN 2 Pizza Oven Customised Staropramen., в т.ч. независимо от броя регистрации с различни телефонни номера.

Един код може да се регистрира само веднъж.

Тегленията на всички награди ще се реализират чрез специално разработен за нуждите на промоцията софтуер, който ще изтегля на случаен принцип измежду всички успешно регистрирали се в играта участници.

Моментна награда - Комплект стъклени чаши Staropramen 300 мл.

Тегленията на моментните награди (Комплект стъклени чаши Staropramen 300 мл.) ще се случват веднага след регистриране на код в срока на промоцията и съгласно тези Официални правила, като спечелилите участници ще бъдат уведомени веднага, ако печелят.

Средна награда – телевизор Samsung LED 50AU7092, 125 cm, Smart, 4K Ultra HD, clasa G

През следните дни от периода на промоцията ще бъде изтеглян по един печеливш за награда телевизор Samsung LED 50AU7092, 125 cm, Smart, 4K Ultra HD, clasa G, измежду всички участници, които към момента на тегленето успешно са регистрирали 7 кода, с които не е спечелена друга награда:

24.06.2024г., 01.07.2024г., 08.07.2024г., 15.07.2024г., 22.07.2024г., 29.07.2024г., 05.08.2024г., 12.08.2024г., 19.08.2024г., 26.08.2024г.,

Участниците, които са участвали в теглене, но не са спечелили, участват автоматично във следващите тегления, ако има такива.

На 01.09.2024 ще бъдат допълнително изтеглени още десетима печеливши за награда „ Samsung LED 50AU7092, 125 cm, Smart, 4K Ultra HD, clasa G “ измежду всички участници, успешно регистрирали 7 непечеливши кода с покупка на продукти Staropramen от лимитирана серия промо-кен или промо-бутилка 0,5 л (всички участници с валидно съгласно тези Официални правила участие за голямата награда).

Голяма награда – Пещ за пица KILN 2 Pizza Oven Customised Staropramen

През следните дни от периода на промоцията ще бъде изтеглян по един печеливш за награда пещ за пица KILN 2 Pizza Oven Customised Staropramen измежду всички участници, които към момента на тегленето успешно са регистрирали 15 кода, с които не е спечелена друга награда:

24.06.2024г., 01.07.2024г., 08.07.2024г., 15.07.2024г., 22.07.2024г., 29.07.2024г., 05.08.2024г., 12.08.2024г., 19.08.2024г., 26.08.2024г.,

Участниците, които са участвали в теглене, но не са спечелили, участват автоматично във следващите тегления, ако има такива.

На 01.09.2024 ще бъдат допълнително изтеглени още петима печеливши за награда пещ за пица „KILN 2 Pizza Oven Customised Staropramen“ измежду всички участници, които в срока на промоцията успешно са регистрирали 15 кода, с които не е спечелена друга награда.

Участниците трябва да пазят като доказателство и съхраняват целостта на всички капачки и езичета с кодове, които са регистрирали и с които са спечелили награда.

Един участник може да спечели максимум 2 (два) броя от моментната предметна награда, както и не повече от една средна награда – телевизор Samsung LED 50AU7092, 125 cm, Smart, 4K Ultra HD, clasa G, както и не повече от една голяма награда – пещ за пица KILN 2 Pizza Oven Customised Staropramen – в т.ч. независимо от броя регистрации с различни телефонни номера.

Всички награди се предоставят само срещу предоставяне на капачките и езичетата с печелившите кодове и представяне на документ за самоличност. Участниците са длъжни да пазят капачките и езичетата с печелившите кодове и да ги предадат при получаване на награда.

Участниците, спечелили моментна награда (Комплект стъклени чаши Staropramen 300 мл.) ще бъдат известени чрез SMS на посочения от тях мобилен номер. В SMS-а ще им бъде предоставен телефонен номер, на който трябва да се обадят в срок до 5 (пет) работни дни, след като са известени, че печелят награда, за да предоставят данни за доставка (три имена и адрес). Ако спечелилият участник не се обади в този срок, ще бъде потърсен по телефона еднократно и ако не бъде открит, този участник губи правото си да получи наградата и организаторът има право да предостави тази награда на други участници, отговарящи на изискванията на тези Официални правила или да се разпореди с тази награда, както намери за добре.

В рамките на 30 (десет) работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена за сметка на Организатора с куриер на посочения от участника адрес. Ако спечелилият не може да бъде открит на посочения от него адрес, съответно по правилата на куриера, и изпратената награда бъде върната на Организатора – спечелилият участник губи правото си върху наградата и Организаторът има право да се разпореди с нея, както намери за добре.

За целия период на Промоцията всички заинтересувани могат да задават въпроси по Промоцията на 0888422896

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара