Спечелете награди в конкурс за рисунка 'Щастливото слонче'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 юни 2024

Как се участва:

Чрез изпращане на рисунка.

Пълни правила:

Здравей, приятелю!

Обичаш да рисуваш и си на възраст 4-16 години? Включи се в конкурса на тема „Щастливото слонче“и спечели страхотни награди:

Първо място
Матрак Happy Dreams в размер 80/200 или 90/200см

Второ място
Завивка Clima Feel 155/215 см и Възглавница Linea 50/70см

Трето място
Възглавница Linea 50/70см

Какво трябва да направиш?

Нарисувай рисунка на тема „Щастливото слонче“ във формат А4, последвай ни във Facebook и ни я изпрати с име, инициал на фамилия и години на лично съобщение до 30.06.2024 включително.

Механизъм на оценяване

Гласуването ще се проведе в периода 01.06 - 03.07.2024 на страница ни във Facebook, както и тук в сайта. Трите рисунки събрала най-много харесвания 👍 ще бъдат обявени до 10 юли 2024 г.

Тема на конкурса:
"Щастливото слонче" - участниците трябва да нарисуват сюжет по желание с герой щастливото слонче

Възрастова група:
Конкурсът е предназначен за деца на възраст от 4 до 16 години.

Период на провеждане:
Рисунките се приемат от 01 юни 2024 г. до 30 юни 2024 г.
Период на гласуване от 01 юни 2024 г. до 03 юли 2024 г.
Обявяване на тримата победители: до 10 юли 2024 г.

Рисунките, отговарящи на темата на конкурса, ще бъдат качени в албум Конкурс за детска рисунка "Щастливото слонче" – в профила на организатора във Facebook и в сайт happydreams.bg, където ще бъдат видими за публично гласуване. Трите рисунки събрали най-много харесвания 👍 ще бъдат обявени за победители.

Техника на изпълнение:
Рисунките могат да бъдат изработени във всякакви техники - акварел, пастели, цветни моливи, флумастери и др.

Оповестяване на победителите:
Победителите ще бъдат оповестени до 10.07.2024 г. на сайта на happydreams.bg, както и във Facebook профила Mатраци Happy Dreams

 Допълнителни условия:

    Всеки участник може да изпрати само една самостоятелно нарисувана рисунка.
    С изпращането на рисунка от личния си профил, родителите/попечителите на участниците дават своето съгласие за участие в Конкурса.
    Рисунките следва да се изпратят с име и инициал на фамилия и възраст на автора (пример Иван К., 10 г.) и контакти за връзка (имейл на родителя / попечителя).
    Рисунки с нецензурни и/или обидни текстове и изображения, внушаващи и/или изобразяващи насилие, етническа, религиозна, политическа, расова нетърпимост, дискриминация и други подобни няма да бъдат допускани до участие в Конкурса
    Всички рисунки, участващи в конкурса, ще бъдат публикувани в страницата на Happy Dreams във Facebook и фирмения сайт, с цел да бъде извършено гласуването.
    Рисунките, победители в конкурса, трябва да се предоставят в оригинал, в който и да е от обектите на Организатора в срок до 31.07.2024. Рисунките на победителите остават собственост на Организатора и могат да бъдат използвани в рекламни и промоционални материали.
    Наградите не подлежат на договаряне или замяна с друг продукт или паричен еквивалент. Правото за получаването им не може да се прехвърля на трети лица.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара