Спечелете 2 броя Playstation 4 и 2 футболни топки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Т. АЛЕКСАНДРОВ
Н. НИКОЛОВА-НАУМОВА
И. МАНАСИЕВ
И. ИВАНОВ

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Промоцията НЕ Е обвързана с теглене на кредит, ползване на какъвто и да било продукт или услуга, предоставяни от Дружеството. Изтеглилите кредит, както и клиентите на Дружеството автоматично участват в Промоцията, отново без тегленето на кредит да е или да е било необходимо условие  за участие. Всеки желаещ може да заяви желанието си за участие на телефон 0700 18 100 (без допълнително таксуване), както и на  https://www.easycredit.bg/promotsia

Всеки Участник следва да има постоянен и/или настоящ адрес на територията на Република България.

За участие в Промоцията е необходимо еднократно да се заяви желание. Увеличаване на броя заявки за участие от страна на участниците не увеличава възможността за спечелване на наградата.

Осигурените награди са четири и ще могат да бъдат спечелени от четирима участници за периода на промоцията. Наградите са два броя футболни топки и два броя Плейстейшън 4. Наградите ще бъдат определени на случаен принцип посредством теглене на всяка седмица, както следва:

- 24 юни – футболна топка
- 1 юли – Плейстейшън 4
- 8 юли - футболна топка
- 16 юли – Плейстейшън 4

Печелившите ще бъдат изтеглени на произволен (случаен) принцип и имената им ще бъдат публикувани на същия ден, в който са изтеглени, на Интернет страницата на Организатора: www.easycredit.bg. Спечелилите участници ще бъдат и допълнително потърсени по предоставения от него телефон за връзка от представители на Дружеството, за да бъде уведомен за спечелената награда.

Всеки от участниците може да спечели само 1 брой от горепосочената награда.

Спечелилият участник ще бъде потърсен от представител на Организатора, за да бъде уведомен за спечелената награда, на телефонния номер, който е предоставил в заявката си за участие в Промоцията. В случай че представителят на Дружеството не успее да се свърже с печелившия Участник и същият не се свърже с Дружеството в срок от 30 дни от датата на тегленето на наградата, тя остава за Дружеството, а печелившия Участник губи право да я получи. В този случай наградата се предоставя като възможност в ново теглене между участниците, неспечелили при първото теглене.

Краен срок - 15 юли 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара