Спечелете едно от 10 еднограмови златни кюлчета Tavex

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 22 юни 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Спечели злато с Tavex

Включете се в нашия giveaway и спечелете едно от 10 еднограмови златни кюлчета Tavex

Томболата е отворена за всички физически лица на възраст над 18 години (включително 18 години) към датата на началото на конкурса, които имат местожителство или пребиваване в Република България (наричани по-долу „Участници“).

По време на промоционалния период участниците трябва да имат достъп до уебсайта https://tavex.bg/tavex-giveaway и да попълнят онлайн формуляра за регистрация. Всеки участник, който изпрати попълнен формуляр и се съгласи с правилата и условията на промоцията, автоматично ще получи валидно участие/вписване в томболата. За да увеличат шансовете си за печалба, участниците могат да предприемат допълнителни действия (т. нар. участия), както следва:

Поканете приятели да участват в томболата: 2 (две) участия за всеки приятел, който се присъедини (максимално до 80 (двадесет) участия);
    Харесайте Facebook акаунта на Tavex: 1 (едно) участие;
    Последвайте профила на Tavex в Instagram: 1 (едно) участие;
    Абонирайте се за бюлетина на Tavex: 2 (две) участия;
    Абонирайте се за YouTube канала: 2 (едно) участия.

    Колкото повече записи натрупа един участник, толкова по-големи са шансовете за печалба. Автоматизирани или роботизирани инструменти са забранени за участие в тегленето или получаване на допълнителни записи за томболата. Записите, направени с такива методи, ще бъдат премахнати преди тегленето. Участниците трябва да предоставят точна и вярна информация, включително личните си данни, когато попълват формуляра за участие.

    Победителите нямат право да получат паричния еквивалент на наградата или друг заместващ продукт или артикул. Наградата ще бъде предоставена лично или по куриер на база приемо-предавателен протокол. Ако участникът не може да получи лично наградата, тя може да бъде взета от упълномощено от него лице.

    При предаване на Наградата се съставя протокол за предаването и получаването на Наградата, който включва освен идентификационните данни на печелившия, информация за спечелената Награда, деклариране на собствена отговорност от страна на печелившия, в случай на предоставяне на невярна информация, датата на връчване на Наградата и подпис.
    Организаторът има право да изключи от състезанието, без предупреждение, участници, които: са нарушили по какъвто и да е начин настоящите правила; или участва под фалшива самоличност или от името на трети страни без тяхното изрично знание и съгласие.

    Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип измежду всички отговарящи на условията, изпратени по време на промоционалния период, в съответствие с разпоредбите на настоящите правила, в рамките на 3 (три) работни дни от края на промоционалния период. Тегленето ще се извърши чрез софтуерно приложение.

    Победителите ще бъдат уведомени по имейл в рамките на 2 (два) работни дни след тегленето. Организаторът не поема отговорност за случаи, при които не може да се свърже с печелившите за получаване на Наградата (например, когато имейлът е насочен към спам папка или по други причини извън контрола на Организатора).

    В съответствие с тези правила, Организаторът ще публикува имената на победителите и присъдените награди във всички свои акаунти в социалните медии (Instagram – tavex.bg; Facebook – Tavex Злато&Валута, и други).

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара