Спечелете 5 ваучера по 200 лв. за пазаруване от JYSK

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 26 май 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Насладете се на предстоящите топли месеци на открито. Докато релаксирате, можете да играете на нашата онлайн игра.

Имате 50 секунди да съберете 300 точки, като хващате градински мебели. Ако успеете, вие автоматично ще участвате в тегленето на 5-те JYSK ваучера на стойност 200 лв. в края на май 2024. Колкото повече играете, толкова по-големи шансове имате за печалба.

С всяко ваше участие, увеличавате шансовете си да спечелите един от 5-те JYSK ваучера на стойност 200 лв.

Можете да участвате в играта веднъж на ден.

Печелившите ще бъдат оповестени на предоставения от тях имейл адрес, както и на JYSK.bg.

За да участвате в играта, трябва да се регистрирате с валиден имейл адрес и да сте живущ на територията на Република България.

С регистрирането си в играта, вие автоматично се абонирате за онлайн бюлетина на JYSK, в който всяка седмица ще намерите нашата нова брошура, страхотни оферти и вдъхновяващо съдържание - вижте правилата и условията тук.

Спечелилите ще получат наградите си лично в магазин на JYSK в срок до 14 дни от потвърждаване за полученото уведомяване по чл. 6.5. В случаи, че печелившият отговаря на изискванията, но не може да получи наградата си лично, то той/тя може да бъде представляван от упълномощено лице с нотариално заверено пълномощно, което да получи наградата от негово име и да се подпише, за да удостовери че наградата е получена.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара