Спечелете 20 сета с продукти от MEGGLE Bulgaria

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 май 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁GIVEAWAY🎁

Играй и спечели един от 20 сета с продукти от MEGGLE Bulgaria 

🌹 Момичетата от #Ергенът похапват от коктейлните хапки, приготвени със сирена Meggle в #СледЦеремонията, а кой е Вашият любим продукт на Meggle?

Участник, който иска да се включи в Играта, трябва да има регистрация във Фейсбук или да направи такава преди да публикува коментара. За да участва в играта, всеки участник трябва да изпише в коментар отговор на зададения въпрос. Отговарянето в коментар под поста на Играта ще се зачете за валидно само ако е осъществено в периода, посочен в т.III от Условията на Играта.

Наградите в Играта са 20 бр. готови брандирани охлаждащи торбички с награди MEGGLE продукти - топени сирена на слайсове и резени, краве масло, пиперки със сметана – сладки
и люти и високомаслено UHT краве мляко. Наградите в Играта се осигуряват от Партньора.

Всеки участник в Играта може да спечели само една награда, независимо от това колко пъти е публикувал коментар с отговор на поставените въпроси.

Тегленето на наградите ще бъде извършено на 16.05.2024 г. от представители на Организатора. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички участници в Играта, отговорили с валиден отговор на въпроса, посочен в чл. 6.

Печелившите участници ще бъдат обявени на 16.05.2024 г. като коментар под поста на Играта на https://www.facebook.com/ergenat.btv, чрез обявяване на потребителския профил на всеки печеливш участник, с който същият е участвал в Играта.

С оглед получаване на наградата, печелившите участници трябва да изпратят на Организатора адрес на собствена електронна поща, адрес и телефонен номер в срок до 23:59 часа на 22.05.2024 г., на лично съобщение във Фейсбук страницата на https://www.facebook.com/ergenat.btv от профила, от който е публикуван поста. В случай че даден участник не изпрати съобщение в указания срок и/или не от профила, от който е публикувал коментар или изпрати съобщение без необходимата пълна информация се счита, че лицето се отказва от получаване на наградата, като на негово място за съответната награда ще бъде изтеглен друг печеливш.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара