Спечелете петзвездна награда от Voya Beach Resort

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 17 май 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Знаете ли, че в курортен град Свети Влас се намира едно страхотно място за семейна почивка и отличен релакс – луксозният 5 звезден Ultra All Inclusive Voya Beach Resort.
 
Освен че е на първа линия, той има прекрасни ресторанти, аква-парк, детски клуб и анимация през цялата седмица, Voya Beach Resort е вашият най-добър избор на хотел за ол инклузив семейна почивка на плаж в България. Със своите модерни фамилни стаи и прекрасни ресторанти, Voya Beach Resort предлага както разнообразие от туристически и бизнес услуги, така и блестящо кулинарно изживяване. Локацията му е в близост до централната част на Свети Влас и на по-малко от 5 минути път с кола от центъра на Слънчев бряг. Хотел Voya Beach Resort съчетава черноморския рай с прекрасни плажове, планински райони за туризъм и световна класа в ресторантите си.
 
Побързайте да резервирате вашата гарантирана петзвездна почивка на voyaresort.com!
 
А сега може да си спечелите страхотна награда от Voya Beach Resort, ако участвате в играта по Радио Fresh! 

Влезте във facebook страницата на Радиото, за да отговорите на тематичния ни въпрос с коментар под публикацията. 

Всички верни отговори участват в жребий след края на играта за наградата - един ваканционен пакет за семейство с деца, включващ две нощувки, от които може да се възползваш до 30.06.2024 във Voya Beach Resort - най-добрият 5 звезден морски хотел в България!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара