Спечелете велосипед, ваучери по 100 лв., тениски и подаръчни кутии WD-40

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 август 2024

Как се участва:

Чрез качване на снимка или видео.

Пълни правила:

Добре дошли в кампанията на WD-40 “Поправи и Предизвикай себе си” 2024г.

Предизвикателството е продължение на миналогодишното издание “Fix it” 2023г. и е за всеки, който обича да удължава живота на старите вещи. Тази година инициативата е още по-мащабна и неслучайно продължава да се развива успешно, вече втора година, под наслова "Поправи, Не Изхвърляй”.

Инициативата е и за онези, които искат да живеят отговорно, целесъобразно и да участват в опазването на околната среда.

Повечето ремонти могат да бъдат отегчителна задача, която често се оставя в ръцете на професионалистите. Но ако искате да спестите малко пари, проектите от сектора „Направи си сам“ не са толкова трудни за изпълнение особено, когато сте оборудвани с мултифункционалния спрей WD-40.

Чувството да поправяш нещо сам е страхотно. С предизвикателството “Поправи, Не Изхвърляй” обаче не само ще почувствате удовлетворение от добре свършената работа, а и ще можете да спечелите някой от нашите сетове с награди.

Вземете участие в кампанията "Поправи, Не Изхвърляй", като изпратите две или повече снимки (с проект на “ПРЕДИ” и “СЛЕД”) или видеоклип на най-оригиналния си проект с помощта на незаменимия WD-40. Изискването е да поправите нещо, което е поело по своя път към боклука, но в крайна сметка, със съдействието на WD-40, то бива върнато отново към живота.

Важно е снимките и видеата, които правите, да включват ясно обяснение или демонстрация на това как бихте разрешили проблем, използвайки който и да е от продуктите на WD-40. Снимките “ПРЕДИ” и “СЛЕД” ще бъдат добре приети, тъй като по този начин ще документираме развитието и постигнатите крайни резултати.

WD-40 може да ви помогне да се справите с над 2000 често срещани проблеми вкъщи или навън – от отстраняване на ръжда и развиване на заяли болтове до почистване на уреди.

Необходим е кратък видеоклип или поредица от снимки, в които показвате как прилагате многофункционалния продукт WD-40. Снимките или видеата могат да бъдат направени във вашия дом, на работното място или на място, свързано с вашето хоби.

Задължително е снимките и видеата да са личен архив. Файлове, свалени от интернет пространството, автоматично правят проектите невалидни и те няма да бъдат допуснати в играта.

В случай, че участието ви отговаря на всички необходими изисквания и насоки, ще получите и-мейл от нас с потвърждение за участие и възможност за спечелване на една от страхотните ни награди. Ние ще добавим вашия проект към нашата фотогалерия, за да вдъхновим и другите участниици!

Участникът трябва да е български гражданин.

Победителите в конкурса „Repair Challenge 2024 – Не изхвърляй, поправи!“ ще получат следните награди:

16 сета, разделени на 3 големи награди, 10 допълнителни награди и 3 месечни награди, а именно:

Сет „Голяма награда“ х 3 броя - Велосипед 27.5 ULTRA NITRO BLACK MDB, тениска Repair Challenge, подаръчна кутия с 2 бр. WD-40 (100 мл).

Сет „Допълнителни награди“ х 10 броя - Ваучер от Технополис на стойност 100 лв, тениска Repair Challenge, шапка Repair Challenge, подаръчна кутия с 2 бр. WD-40 (100 мл).

В края на всеки месец от „Repair Challenge 2024“ (Май, Юни и Юли) организаторът ще раздаде допълнителни награди за най-добрите проекти за съответния месец (по 1 сет в края на обявените периоди). Сет „Месечна награда“ х 3 броя включва: тениска Repair Challenge, шапка Repair Challenge, раница и бутилка WD-40, подаръчна кутия с 2 бр. WD-40 (100 мл)

Печелившите ще бъдат изтеглени измежду всички одобрени и допуснати в играта проекти, с помощта на софтуерна система.

Компанията-организатор си запазва правото да замени Наградите с награда на същата или по-висока стойност, ако обстоятелствата го налагат, без да носи отговорност по какъвто и да е начин.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара