Спечелете 10 ваучера по 1000 лв. за почивка и 100 дрона от SALZA

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 юни 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти SALZA за поне 4 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Продукти, участващи в Промоцията (Играта), а именно:

Соленки SALZA сирене – 200 g
Соленки SALZA кашкавал – 175 g
Соленки SALZA маслини – 170 g
Бутер соленки SALZA с масло 140g
Гризини SALZA STICKS морска сол – 235 g
Гризини SALZA STICKS маково семе – 235 g
Гризини SALZA STICKS лимец и хималайска сол – 220 g
Гризини SALZA STICKS спанак – 220 g
Гризини SALZA STICKS със сусам 190g – НОВ ПРОДУКТ
Зърнини SALZA сусам – 180 g
Зърнини SALZA тиквено семе – 170 g
Хлебен снакс SALZA BREDO морска сол – 70 g
Хлебен снакс SALZA BREDO пица – 70 g
Хлебен снакс SALZA BREDO сметана и гъби – 70 g
Хлебен снакс SALZA BREDO спанак – 70 g
Хлебен снакс SALZA BREDO лимец и семена – 70 g

Механизъм на играта:

Стъпка 1: За спечелване на награда Дрон XMART FOLDING SG700D ( бял или черен), участниците трябва да закупят продукти с бранд „SALZA“, (независимо от вида и грамажа) в периода на играта с минимална стойност на покупката 4.00 лв. Бисквити, бонбони, шоколади, вафли и други изделия, произведени от/за „ЗИВ“ ЕООД, които не са с бранд „SALZA“, не участват в тази игра.

Стъпка 2: Участникът трябва да регистрира валиден мобилен телефонен номер, e-mail адрес, две имена и номера на касовата бележка на интернет страницата www.salza-promo.bg. За фактури от „Метро кеш енд Кери България“ ЕООД, регистрацията се осъществява чрез регистриране на 10-цифрения номер на фактурата. 

При регистрацията участникът трябва:

    да въведе валиден мобилен номер;
    да въведе номера на касовата бележка или 10-цифрения номер на фактурата от „Метро кеш енд Кери България“ ЕООД;
    да въведе валиден e-mail адрес;
    да въведе двете си имена;
    да въведе стойността на закупените продукти „SALZA“ според касовата бележка или фактура;
    да потвърди (чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта www.salza-promo.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.salza-promo.bg.

Стъпка 3: След изтичане на промоционалния период, организаторът на случаен/ лотариен принцип, в присъствието на нотариус, ще изтегли съответния брой печеливши, които печелят съответно ваучер за почивка или дрон.

Стъпка 4: Участници, които желаят да участват за награда „Ваучер за почивка на стойност 1 000 лв.“, наричан по-долу в играта за краткост „Ваучер за почивка“, е необходимо да регистрират касови бележки или фактури от „Метро Кеш & Кери България“ ЕООД на обща стойност 20 лв. За да участва за тази награда, участникът трябва да регистрира касови бележки или фактури, като използва винаги едни и същи две имена, телефон и e-mail, за да има натрупване на регистрираните суми.

Изискуемата сума от 20 лева може да бъде постигната с една касова бележка или чрез регистрация на няколко отделни бележки с минимална стойност на всяка от 4,00 лв.
След изтичане на промоционалния период, организаторът на случаен/лотариен принцип, в присъствието на нотариус, ще изтегли съответния брой печеливши, които печелят „Ваучер за почивка“.

Награди:

Награда 1: 10 броя „Ваучер за почивка на стойност 1 000 лв.“

Награда 2: 100 броя Дрон XMART FOLDING SG700D.

Стойността на „Ваучера за почивка“ покрива организирана почивка от агенция до посочения върху него размер от 1000 лв. В случай че избраната услуга и/или дестинация за пътуване надхвърля стойността на ваучера, участникът следва да заплати разликата. Ваучерът може да се ползва в срок от 15.07.2024 г. до 15.07.2024 г. след предварително уточнение с туристическата агенция, организатор на пътуването.

    Тегленето на всички печеливши ще се извърши на 14.07.2024 година.

    Тегленето на печелившите ще се извърши от тричленна комисия, в присъствието на нотариус, като на случаен принцип ще бъдат изтеглени печеливши номера измежду всички участници, регистрирали се успешно. Обявяването на печелившите ще стане на www.salza-promo.bg и ще се извърши до 5 работни дни след изтеглянето, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.

    Единният идентификатор на всеки участник е реален и действащ e-mail адрес. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ e-mail адрес. Едно физическо лице има право да участва само с един e-mail адрес.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез e-mail на съответния адрес, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да потвърдят адрес и валидни данни за доставка на наградата, като отговорят на съответния e-mail, с който са известени, че печелят. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок от известяването, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. С една касова бележка може да бъде спечелена само една награда.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата/те касова/и бележка/и за закупените бисквити с бранда Sweet Plus на куриера.

ОРГАНИЗАТОРЪТ МОЛИ УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

При спечелване на награда, участникът е необходимо да предостави на куриера копие от регистрираната/ите бележка/и и/или фактура/и.

Наградите ще бъдат доставени до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка от печелившия. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара