Спечелете 2 ваучера по 1000 лв. и 100 летни комплекта от ИКЕА

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 7 август 2024

Как се участва:

Чрез покупка за минимум 50 лв. от ИКЕА, плащане безконтактно с Mastercard и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоционалната кампания се организира и провежда на територията на Република България в магазини ИКЕА гр. София и гр. Варна, магазин ИКЕА Mall of Sofia, ИКЕА Велико Търново, ИКЕА Центрове за поръчки в гр. Пловдив  и гр. Бургас и ИКЕА онлайн магазин („Участващи обекти“).

Промоционалната кампания ще се състои на два етапа. В периода на провеждане на Промоционалната кампания всеки Клиент, който направи покупка на обща стойност минимум 50,00 лв. с ДДС на една фактура/касова бележка в някой от Участващите обекти, плати своята фактура/касова бележка безконтактно или онлайн с Mastercard (кредитна или дебитна карта, издадена от банкова или кредитна институция на територията на Република България преди датата на стартиране на настоящата кампания), и след това регистрира данните от покупката на сайта  www.ikea.bg/summermoments, като следва посочената там процедура, участва в етап на Промоционалната кампания. За регистрация за участие Клиентът трябва изрично да приеме настоящите Официални правила и да даде съгласие за обработване на личните му данни за целите на Промоционалната кампания. При спазване на условията за регистриране за участие, Клиентът се включва за участие в Промоционалната кампания и в тегленията на наградите.

Във втория етап от Промоционалната кампания, участие ще могат да вземат само Печелившите, спечелили награда от първия етап. Условието за участие във втория етап на Промоционалната кампания Печелившите от първия етап да снимат наградата си и да качат снимка като публичен пост в Instagram с #IKEAMastercard.

За валидна регистрация се счита такава в която, Клиентът предостави име, фамилия, имейл, телефон за връзка, обект, в който е извършил покупката (във връзка с която извършва регистрацията), най-близък ИКЕА обект за получаване на наградите от Промоционалната кампания.

Нямат право да участват в Промоционалната кампания управителите и служителите на Организатора, и всички свързани с него дъщерни дружества или други лица, обвързани професионално с организацията на Промоционалната кампания, както и членове на техните семейства.

Всеки Клиент може да участва в Промоционалната кампания не повече от веднъж дневно, като всяка покупка над 50,00 лв. с ДДС на една фактура/касова бележка и регистрация на данните от покупката се счита за едно участие.

Участникът трябва да запази ПОС бележката, която при спечелване на награда ще бъде поискана за доказване на валидна регистрация за участие в Промоционалната кампания. Вместо ПОС бележката, Печелившият може да предостави и документ от банката-картоиздател, доказващ заплащането на закупените от Организатора стоки - съдържащ име, дата и сума на трансакцията. Когато покупката е направена чрез ИКЕА онлайн магазин, Печелившият следва да представи извлечение от банката-картоиздател, доказващо заплащане на закупените от Организатора стоки, съдържащ име, дата и сума на транзакцията.

В първия етап от Промоционалната кампания се раздават общо 100 (сто) броя награди, а именно: 100 броя комплекти за летни спомени, като всеки комплект включва: 405.149.17 (DRYCK FLADER - концентрирана напитка от бъз); 505.424.82 (BASTUA - Бутилка за вода, неръждаема стомана); 505.426.13 или 305.426.09 (BASTUA - Хавлия); 405.426.37 или 505.426.32 (BASTUA - Пазарска чанта, голям размер), и промокод за фотокнига Премиум Лайт, 20х20 см от PiXi Photobooks (ПиксиПойнтс ЕООД).

Промокодът на PiXi е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка, като при поръчка с по-висока стойност се доплаща само разликата. Промо кодът е еднократен и е с валидност 1 година. Промо кодът не се отнася за доставката на поръчан продукт.

Всички награди от първия етап от Промоционалната кампания ще бъдат раздадени в 2 тегления, както е посочено по-долу. При всяко теглене ще се предоставят по 50 (петдесет) броя награди комплекти, както следва:

    1-во теглене: на 06.2024 г. от всички Участници, регистрирали се с поне едно участие в периода от 07.05.2024 г. ., 00:00 ч. до 21.06.2024 г.., 23:59 ч. включително.
    2-ро теглене: на 08.2024 г. от всички Участници, регистрирали се с поне едно участие в периода от 22.06.2024 г. ., 00:00 ч. до 07.08.2024 г. ., 23:59 ч. включително.

Във втория етап на Промоционалната кампания се раздават общо 2 (два) броя награди, а именно ваучер на стойност 1000 (хиляда) лева за ИКЕА. Повече информация за ползването на ваучера, може да намерите на този линк: https://www.ikea.bg/customer-support/ikea-gift-card/.

Всички награди от втория етап на Промоционалната кампания ще бъдат раздадени в 2 тегления, както е посочено по-долу. При всяко теглене ще се предоставя по 1 (един) брой ваучер за 1000 (хиляда) лева, както следва:

    1-во теглене: на 28.07.2024 г. от качилите снимка като публичен пост в Instagram с #IKEAMastercard в периода от 24.06.2024 г. , 00:00 ч., до 27.07, 23:59 ч. включително.

    2-ро теглене: на 15.09.2024 г. от качилите снимка като публичен пост в Instagram с #IKEAMastercard в периода от 08.08.2024 г.. 00:00 ч., до 14.09.2024 г., 23:59 ч. включително.

Печелившите  и за двата етапа на промоционалната кампания ще бъдат определени чрез специализиран софтуер и тричленна комисия чрез теглене на случаен принцип, в централния офис на Организатора. Резултатите от тегленето, както и Печелившите ще бъдат отразени в протокол, който ще се съхранява в централния офис на Организатора.

Спечелилите награди ще бъдат информирани посредством обявяване на сайта на Организатора, www.ikea.bg/summermoments,  до два дни след датата на изтеглянето им, чрез изписване на първо име и фамилия, и последните 3 цифри от телефонния номер или други подобни комбинации. Спечелилите награди би могло да бъдат уведомени и по телефона и/или по електронна поща (на предоставените от тях телефонен номер/адрес на електронна поща при регистрацията им на сайта www.ikea.bg/summermoments) за спечелването на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара