Спечелете над 1200 награди от Chupa Chups - Nintendo Switch, куфари, суитшърти, спални комплекти

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 21 юни 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участието в Играта е обвързано с покупка на продукти с марка Chupa Chups, а именно:

Chupa Chups Classic 12g  
Chupa Chups Surprise 12g
Chupa Chups Skull 15g
Chupa Chups Crazy Dips Strawberry 14g
Chupa Chups Melody Pops Strawberry 15g
Chupa Chups Melody Pops Cola 15g
Chupa Chups Party Mix близалки и бонбони 400g
Chupa Chups XXL 29g
Chupa Chups XXL 4D 29g

За да се регистрира, Потребителят попълва регистрационната форма на Сайта, в която въвежда име и фамилия, телефон и e-mail адрес и парола за достъп.      

В периода на Играта Потребителят може да регистрира на своя профил касова/и бележка/и за всеки закупен продукт, подробно изброени в чл.7 от настоящите правила, като на обозначените места попълни номера, датата на касовата бележка и снимка на касовата бележка. За всеки закупен продукт изброен в чл.7 Потребителят получава 1 точка. Ако в една касова бележка има закупени повече от един продукт, изброен в чл.7, Потребителят получава по 1 точка за всеки отделен продукт, изброен в чл.7. За всеки закупен Chupa Chups Party Mix близалки и бонбони 400g потребителят получава 13 точки. Потребителят е длъжен да запази касовите бележки от покупките до приключване на Играта и получаване на наградата, за да удостовери направените покупки при необходимост.

Администраторът на сайта проверява и преглежда всяка регистрирана в профила на Потребителя касова бележка като в срок до 72 (седемдесет и два) часа от регистрацията на касовата бележка начислява конкретния брой точки в профила на Потребителя през административния панел на Сайта.

Администраторът на сайта следва да одобри или да не одобри касова/и бележка/и, като при одобрена касова бележка, Администраторът на сайта добавя точки в профила на Потребителя спрямо броя на закупените в нея продукти Chupa Chups.

При неодобрена касова бележка, Администраторът на сайта следва да даде мотивирано обяснение на Потребителя защо не е одобрена съответната касова бележка, като изпраща мотивираното обяснение на имейл на Потребителя.

Всички малки награди имат определена от Администратора на сайта цена в точки. Потребителят може по всяко време, през периода на играта, да се запознае на уебстраницата www.bg.chupachupsclub.com за наличните награди, като Потребителят може да използва събраните от него точки като ги обмени за Награда/и, които са посочени в Сайта, като за всяка Награда е определен конкретен брой точки, срещу които тя може да бъде разменена.

Потребителят може по всяко време да проверява натрупаните от него точки в профила си, както и колко точки е получил от всяка регистрирана от него касова бележка.

Всички средни награди се теглят на томболен принцип на датите 24.05.2024 г., 07.06.2024 г., 21.06.2024 г. За да се включи в томболата за средна награда суитшърт, потребителят трябва да има натрупани 40 точки в профила си. За да се включи в томболата за средна награда куфар, потребителят трябва да има натрупани 50 точки в профила си. Всеки потребител може да печели по една средна награда от вид. В случай че потребител е изтеглен за съответната награда, съответният брой точки се отнемат от профила му. В случай че потребител не е изтеглен за съответната награда въпреки натрупаните точки в профила си, той може да запази точките си за следващото теглене на средна награда.

Средните награди се теглят в следната последователност - син суитшърт Chupa Chups, бял суитшърт Chupa Chups, зелен суитшърт Chupa Chups, зелен куфар Chupa Chups, син куфар Chupa Chups, червен куфар Chupa Chups.

В края на кампанията на 21.06.2024 г. се теглят на томболен принцип победителите за конзола Nintendo Switch. За да се включи в томболата за Nintendo Switch, потребителят трябва да има акумулирани за целия период на кампанията 100 точки в профила си, без значение колко от тези точки са активни в момента на тегленето.  

Награден фонд – в играта ще участват общо 1293 награди:

Чанта Chupa Chups. Платнена чанта Chupa Chups с графити елементи, подходяща за пазар. Размер 40x46 cm

Спален комплект Chupa Chups. Цветен спален комплект в размер 200 х 160 см. Комплектът включва: 1 плик за завивка 160х200см и 2 калъфки за възглавница 70х80см. Материал: 100% сатениран памук

Одеяло Chupa Chups. Многоцветно плюшено одеало Chupa Chups, размер 150 х 200 см

Кърпа Chupa Chups - дъга. Ултра лека и бързо съхнеща кърпа в размер 150х75 см. Препоръки за пране: Да се пере на максимум 40 градуса, да не се глади, да не се избелва.

Кърпа Chupa Chups - графити. Ултра лека и бързо съхнеща кърпа в размер 150х75 см. Препоръки за пране: Да се пере на максимум 40 градуса, да не се глади, да не се избелва.

Син суитшърт Chupa Chups. Удобен суитшърт с уникален дизайн, с кадифена вътрешна част, качулка, два джоба и без цип.
  
Бял суитшърт Chupa Chups. Удобен суитшърт с уникален дизайн, с кадифена вътрешна част, качулка, два джоба и без цип.

Зелен суитшърт Chupa Chups. Удобен суитшърт с уникален дизайн, с кадифена вътрешна част, качулка, два джоба и без цип.

Зелен куфар. Куфар за ръчен багаж с четири колела, разтегателна дръжка и вградена ключалка с цифри. Размер 46/36/22 см

Син куфар. Куфар за ръчен багаж с четири колела, разтегателна дръжка и вградена ключалка с цифри. Размер 46/36/22 см

Червен куфар. Куфар за ръчен багаж с четири колела, разтегателна дръжка и вградена ключалка с цифри. Размер 46/36/22 см

Chupa Chups Flower Bouquet. Цветен букет от близалки Chupa Chups. Селекция от страхотни вкусове на близалки (ягода, портокал, ябълка, череша, диня и лимон), увити във формата на цветен букет.

Chupa Chups Mega Chups. Мега близалката на Chupa Chups съдържа 10 близалки с различни вкусове (ягода, портокал, ябълка, череша, диня и лимон).

Chupa Chups Pizza. Пицата от бонбони на Chupa Chups съдържа желирани бонбони, наподобяващи истинска пица, с плодов вкус. Предлага се в автентична кутия за пица, идеална за споделяне.

Конзола Nintendo Switch

Посочените награди са с демонстративна цел. Организаторът си запазва правото да променя вида, размера и броя на посочените награди по всяко едно време на Играта.

Администраторът на сайта публикува на Сайта всяка седмица информация колко броя и какви видове Награди са налични.

Администраторът на сайта публикува на Сайта всяка седмица печелившите и съответно спечелените награди, при спазване на ЗЗЛД.

При обмяната на точки за Награди точките се изтеглят незабавно от профила. По е-mail адрес, с който е регистриран в Сайта, Потребителят получава достъп до анкета за попълване на данните си за доставка на Наградата. Наградата се изпраща на Потребителя на посочения от него адрес в срок от 40 (четиридесет) работни дни след края на кампанията. В анкетата се попълват две имена, телефон за връзка, и адрес за доставка - личен адрес или офис на куриерска фирма Speedy. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора.

Награда се изпраща на Потребителя на посочения от него адрес в срок от 40 (четиридесет) работни дни след края на кампанията при попълнена анкета, в която се попълва две имена телефон за връзка и адрес за доставка - личен адрес или офис на куриерска фирма Speedy. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора.

Ако след срока по чл.27 Потребителят не е получили Наградата си, е длъжен сам да провери причината за забавянето на имейл contact@thedots-agency.com или contact@bg.chupachupsclub.com. Всички претенции за получаване на Награди, предявени след 50 (петдесет) работни дни след изпращане на попълнената анкета, се считат за невалидни.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара