Спечелете проектори, спортни фланелки, топки и комплекти с чаши от Carlsberg

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 15 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка на бира Carlsberg и регистрация на касова бележка и/или код.

Пълни правила:

Участващите опаковки в Играта са следните разфасовки на марката Carlsberg:

1. Разфасовки, закупени от хранителен магазин, супермаркет, хипермаркет или др. тип магазин:
- Carlsberg кен 500 ml
- Carlsberg 4 x кен 500 ml
- Carlsberg бутилка 500 ml
- Carlsberg бутилка 330 ml  
- Carlsberg 0.0% бутилка 330 ml

2. Разфасовки, закупени от питейно заведение или заведение за хранене (ресторант, бар, механа и др. тип заведение):
- Carlsberg бутилка 500 ml
- Наливна бира Carlsberg 500 ml

За да участва в Играта, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

Стъпка 1:

Стъпка 1.1. Да закупи бири Carlsberg от хранителен магазин, супермаркет, хипермаркет или др. тип магазин в комбинация и разфасовка по избор и да запази касовата бележка за покупката.
Важно: Участието за различните типове награди зависи от стойността на закупените бири Carlsberg.

ИЛИ

Стъпка 1.2. Да закупи минимум 2 продукта Carlsberg (наливна бира 500 ml или бутилка 500 ml) от питейно заведение или заведение за хранене (ресторант, бар, механа и др.), срещу които ще получи скреч карта от служител в заведението. След изтриване на скреч картата, участникът разбира на момента дали печели награда бира Carlsberg 500 ml или му се пада код.

Стъпка 2:
Да регистрира кода от касовата бележка или скреч картата на сайта https://www.footballmoments.bg.
При регистрацията участникът трябва:
- да въведе номер на касовата бележка или код от скреч карта;
- да въведе мобилен телефонен номер;
- да въведе стойност на закупените Carlsberg продукти, посочена в регистрираната касова бележка (при регистрация на касова бележка)
- да потвърди, че е съгласен с Официалните правила; че е запознат/а с политиката за личните данни на Организатора.

При регистрация на касова бележка или код от скреч карта, участникът бива уведомен веднага чрез съобщение (pop-up) на екрана на монитора/мобилното си устройство, че регистрацията му е успешна, както и бира на каква стойност има регистриранa до момента и каква стойност остава да регистрира до възможността за спечелване на съответния тип награда (виж Част 8).
!Важно: Телефонният номер е уникалният идентификатор на всеки участник в Играта. За да се възползва от условието за натрупване на касови бележки/кодове от скреч карта, участникът следва да попълва един и същи телефонен номер при всяка нова регистрация.

Един участник може регистрира максимум 20 кода на ден.

Един участник може да спечели по един брой от всеки тип награда.

Регистрираните касови бележки и скреч карти подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани противоречия съответният касов бон или скреч карта се счита за невалиден и се обезсилва.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Участието в играта е обвързано с покупка.

Наградите, които могат да бъдат спечелени чрез регистрация на кодове са следните:

Ниво 1: 500 бр. малки награди при регистрация на всяка касова бележка за закупена бира Carlsberg или при регистрация на 1 скреч карта, от които:
- 200 бр. футболни топки
- 100 бр. комплекта футболни чаши (6 бр. чаши в комплект)
- 200 бр. пакета от 24 бр. Carlsberg кен 500 ml (2 х стек от 12 бири Carlsberg кен 500 ml)

Ниво 2: 100 бр. средни награди при регистрация на касови бележки за закупена бира Carlsberg на обща стойност минимум 3 лв. или при регистрация на 1 скреч карта, от които:
- 100 бр. спортна фланелка с опция за персонализиране на дизайна.

Ниво 3: 5 бр. големи награди при регистрация на касови бележки за закупени бири Carlsberg на обща стойност минимум 17 лв. или при регистрация на минимум 2 скреч карти, от които:
- 5 бр. „фенски пакета“, състоящи се от проектор Samsung SP-LFF3C FREESTYLE 2nd Gen и 14 стека Carlsberg кен 500 ml (14 х 12 кена в стек, общо 168 кена).  

ВАЖНО: Участието за наградите от Ниво 2 и Ниво 3 може да се извърши чрез натрупване на регистрации на отделни касови бележки.

Пример: Участник регистрира касова бележка за закупена бира Carlsberg на стойност 1,5 лв. С тази регистрация, участникът автоматично се включва в тегленето за награди от Ниво 1. Впоследствие участникът регистрира втора касова бележка за закупени бири Carlsberg на стойност 2,5 лв. Вече участникът има натрупани регистрации за стойност 4 лв. (1,5 лв. + 2,5 лв.) и автоматично се включва в тегленето за наградите от Ниво 2. В течение на Играта участникът може да регистрира неограничен брой касови бележки/кодове от скреч карта като при натрупването на закупени бири Carlsberg на стойност поне 17 лв., участникът бива включен в тегленето за наградите от Ниво 3.

Наградите от Ниво 1 са моментни и ще бъдат изтегляни в момента на регистриране. Участниците, изпълнили условията за участие в т. 8.1, ще получават известия в момента на регистрация с информация дали са спечелили награда, както и каква е спечелената награда. Съобщението тип pop-up, което известява печелившите за спечелената награда, включва бутон, който ще ви препрати към формуляр за попълване на данни за доставка на спечелената награда. Всеки печеливш получава и SMS с линк към същия формуляр, в случай че участникът не е успял да попълни своите данни веднага след спечелването на наградата. Всички изтеглени печеливши ще бъдат обявени в промоционалния сайт веднага след като са изтеглени за спечелване.

Наградите от Ниво 2 ще бъдат изтегляни на томболен принцип всяка седмица в понеделник в продължение на 9 седмици, сред всички участници, изпълнили  условията за участие описани в т. 8.1., както следва:
Тегленията ще бъдат извършени на следните дати с разпределение от 4 награди в първото теглене и по 12 награди на седмица в останалите 8 тегления:
- 20.05.2024г. –  4 награди от Ниво 2
- 27.05. 2024г. – 12 награди от Ниво 2
- 03. 06.2024г. – 12 награди от Ниво 2
- 10.06.2024г. – 12 награди от Ниво 2  
- 17.06.2024г. – 12 награди от Ниво 2
- 24.06.2024г. – 12 награди от Ниво 2
- 01.07.2024г. – 12 награди от Ниво 2
- 8.07.2024г. – 12 награди от Ниво 2
- 15.07.2024г. – 12 награди от Ниво 2

Наградите от Ниво 3 („фенски пакет“) ще бъдат изтеглени след края на Играта на 17.07.2024г. на случаен принцип от специално разработен за целта софтуер, сред всички участници, които са регистрирали касови бележки с покупка на продукти Carlsberg за минимум 17 лв. ИЛИ минимум 2 кода от скреч карти на https://www.footballmoments.bg.
- 17.07.2024г. – 5 награди от Ниво 3

Печелившите участници се обявяват на интернет страницата на Играта: https://www.footballmoments.bg/. Обявяването става чрез публикуване на телефонен номер на участниците като номерата се публикуват със заличаване на последните три символа от тях с цел сигурност (пример:+359887 123***).

Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора.

Представител на куриерска фирма ще се свърже със спечелилите, за да се уточни удобен ден и час за получаване на наградата.

Доставката на наградите от Ниво 1 (описани в т. 8.1.) ще бъде извършена в срок от 30 работни дни след предоставянето на данните за доставка от съответния печеливш участник.

Доставката на наградите от Ниво 2 (описани в т. 8.1.) ще се извърши в срок от 45 работни дни след предоставянето на данните за доставка и желание за дизайн на фланелката от съответния печеливш участник.

Доставката на наградите от Ниво 3 (описани в т. 8.1.) ще се извърши по съгласуван с печелившия участник график в рамките на календарната 2024 г., разпределящ доставката на количеството бира на минимум 3 партиди.  

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара