Спечелете смарт колонка Amazon Echo 4 и кутии с Bett'r топчета

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 31 май 2024

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

🎉GIVEAWAY🎉Спечели брандирана тон колонка или кутия с неустоимите Bett’r топчета с пълнеж!

🤩Сигурни сме, че сред любимите ти Bett’r изкушения се нареждат и плодовите ни топчета с ядков пълнеж! За едно обаче се чудим - кой е любимият ти вкус? 👀

🎁Участвай и можеш да спечелиш:
Брандирана Смарт тонколона Amazon Echo 4
Една от три кутии с неустоими Bett’r топчета с пълнеж

Всичко, което трябва да направиш, за да се включиш👇🏻
✅Отбележи в коментар кой е любимият ти вкус топчета и тагни приятел, с когото би ги споделил
✅Последвай @bettr_snacks в Инстаграм

Печелившите ще се изтеглят на случаен лотариен принцип на 31.05.2024г.

ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ се задължава да обяви имената на спечелилите най-късно в срок от 2 (два) дни от края на Играта с текст, който включва покана към участниците да изпратят личните си данни (имена, адрес за доставка, телефон за връзка) в лично съобщение, за да организира изпращането на наградите.

В случай че е спечелил, участникът трябва да се свърже с ИЗПЪЛНИТЕЛЯ по указания в поста за обявяване на печелившите начин и в срок.

Наградите са 1 бр. Смарт тонколона Amazon Echo 4, Control Voce Alexa, Wi-Fi, Bluetooth, Dolby, Син и 3 бр. кутии с микс от Плодови топчета Bett’r (по 5 бр. от трите вкуса - Био Плодови Топчета с Пълнеж Шамфъстък (3x15g), Bettr; Био Плодови Топчета с Пълнеж Лешници и Какао, (3x15g), Bettr; Био Плодови Топчета с Пълнеж Ягода и Кокос, (3x15g), Bettr), предоставени от ОРГАНИЗАТОРА.

Наградите се изпращат по куриер в срок до 30 дни от получаването на данните на посочения от участника адрес, като разходите са за сметка на ОРГАНИЗАТОРА.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара