Спечелете пакет за двама за Олимпийските игри Париж 2024

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 3 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукт "Eurosport" от BILLA с BILLA Card за поне 50 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В периода на играта от 16.05.2024 г. до 03.07.2024 г. вкл. ще бъде проведена 1 (една) томбола, в която се тегли една награда - пакет за двама за Олимпийските игри Париж 2024, който включва:

- Двупосочни Самолетни билети за двама по маршрут: София (България) - Нант (Франция) с едно прекачване във Франкфурт (Германия) / Нант (Франция) - София (България) с едно прекачване във Франкфурт (Германия), с включени летищни такси, икономична класа;

- 2 (две) нощувки за двама в три-звезден хотел в гр. Нант, Франция;

- Два билета за мача за третото място на футболното първенство за мъже на 08.08.2024г. в гр. Нант, Франция;

За участие в Томболата желаещите е необходимо да извършат покупка на продукт/и с търговска марка „Eurosport“ от магазини BILLA с BILLA Card в периода от 16.05.2024 г. до 03.07.2024 г. вкл. на обща стойност минимум 50 лева (петдесет лева), както и да се регистрират на www.billapromo.bg в този период.

Регистрацията за томболата се извършва с попълване на регистрационна форма, в която се посочват: номер на BILLA Card; дата на касовата бележка, с която се удостоверява закупуването на продукт/и с търговска марка „Eurosport“ от магазин Billa в периода на кампанията, име и фамилия, имейл и телефонен номер на участника, както и отговор на специален въпрос, свързан с Олимпийските игри.

За участие във всяка томбола могат да се регистрират касови бележки както за продукти „Eurosport“, закупени от магазини BILLA с BILLA Card с промоточки при условията на Кампанията по настоящите Правила, така и продукти „Eurosport“, закупени от магазини BILLA с BILLA Card, но без промоточки на тяхната обявена регулярна продажна цена. За избягване на всякакво съмнение за извършване на регистрацията и участие в играта, продуктът/ите „Eurosport“ следва да бъдат закупени с BILLA CARD независимо дали са закупени на обявената им регулярна продажна цена без промоточки или са закупени на промоционалната им цена с промоточки. Регистрацията задължително изисква участникът да притежава Billa Card, да я е сканирал при извършване на покупката на продукт/и „Eurosport“ и да попълни номера на своята Billa Card в регистрационната форма на www.billapromo.bgнезависимо дали продуктът/ите с марка “Eurosport” са закупени с промоточки при условията на Кампанията или не.

Регистрацията се счита за валидна, ако участникът е попълнил следните полета в регистрационната форма: номер на BILLA Card, дата на касовата бележка, дал е отговор на специалния въпрос, попълнил е име и фамилия, имейл адрес и телефон за връзка на участника, на които може да бъде уведомен при спечелване на награда.

Всеки участник има право на неограничен брой участия в играта при спазване на условията за участие. Регистрираният/те касов/и бон/ове следва да се съхранява/т от участника за целите на получаване на награда, в случай че е печеливш.

Томболата се провежда в срок до 7 (седем) календарни дни след периода на кампанията, т.е. след 03.07.2024г., като в нея участват всички потребители, закупили продукт/и с марка „Eurosport“ от магазини Billa с BILLA Card в периода от 16.05.2024 г. до 03.07.2024 г. вкл. на обща стойност минимум 50 (петдесет) лева и регистрирали касовите бележки за закупените продукти на www.billapromo.bg в същия период.

Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип измежду всички участници, направили валидна регистрация. За тегленето се използва специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за награда на всички успешно регистрирани участници. В рамките на томболата се тегли един спечелил и един резервен участник, направили валидна регистрация. За тегленето на наградата се съставя и подписва протокол.

След като печелившият участник бъде определен, Организаторът извършва процес по валидирането му, в рамките на който се проверява спазването на условията за регистрация на участника и спазването на всички изисквания за участие в играта съгласно настоящите Правила. Печелившият участник се валидира, само ако са спазени всички разпоредби съгласно настоящите Правила. След приключване на процеса на валидиране Организаторът пристъпва към свързване с успешно валидирания печеливш участник на координатите за контакт, предоставени от него при регистрацията за участие в кампанията.

Имената на печелившия участник и телефонния му номер без последните 3 цифри ще бъдат публикувани на www.billapromo.bg след успешното му валидиране. За спечелването на награда участниците се уведомяват по телефона. По телефона спечелилият участник трябва да потвърди, че желае да получи спечелената награда и да посочи адрес на магазин BILLA, в който желае да получи наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара