Спечелете 100 броя Event Baby Extra Soft памучни влажни кърпи

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 26 май 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В периода 22.05. - 26.05.2024 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 100 участника от регистриралите се ще получат за безплатeн тест Event Baby Extra Soft памучни влажни кърпи с 99.3% вода.

Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се. За да се регистрирате, трябва да попълните следния формуляр и може да спечелите един от 100 броя Event Baby Extra Soft памучни влажни кърпи с 99.3% вода за безплатен тест. 

Event Baby Extra Soft памучни влажни кърпи с 99.3% вода

Изработени от 100% памук, всяка кърпичка предоставя нежна грижа за новороденото. Деликатната формула, съдържаща 99,3% вода, почиства и освежава бебешката кожа, оставяйки я мека и нежна. Биоразградими. Не съдържат алкохол. Дерматологично и  хипоалергенно тествани. С балансирано pH. 

След определяне на участниците в Тест на продукт в срок до 29.05.2024 г. те ще получат на посочения от тях имейл съобщение, че са избрани за участие в тест на продукт. В имейла ще бъде посочена датата, до която спечелилия участник ще получи своя продукт. Продуктът за тест се изпраща единствено на пощенски адрес в рамките на Република България, който участникът е посочил в имейл, след като е уведомен, че е избран за участие в тест на продукт. Всеки участник носи сам отговорност за верността на подадените от него данни за контакт, които е подал в при регистрация в теста на продукт.

В срок до 03.06.2024г. (включително) Организаторът „дм България“ ЕООД изпраща данните на печелившите участници към Съорганизатора с цел физическо изпращане на наградите от страна на Съорганизатора. След изпращането на данните за печелившите участници, Съорганизаторът е изцяло отговорен за изпращането на наградите до последните.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара