Спечелете за тест 50 броя слънцезащитния флуид за лице Nivea

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 12 май 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В периода 07.05. - 12.05.2024 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 

50 участника от регистриралите се ще получат за безплатeнт тест слънцезащитния флуид за лице NIVEA Derma Skin Clear със SPF 50+. 

Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се. 

За да се регистрирате, трябва да попълните формуляр и може да спечелите един от 50 броя слънцезащитен флуид за лице NVIEA Derma Skin Clear със SPF 50+ за безплатен тест.

Слънцезащитния флуид за лице Derma Skin Clear със SPF 50+ на Nivea е специално разработен за нуждите на склонната към несъвършенства кожа. Освен, че осигурява UVА/UVB защита, която не запушва порите, флуидът активира собствения защитен механизъм на кожата, благодарение на мощен естествен антиоксидант. Леката немазна текстура с „Аnti-blemish комплекс“ + ниацинамид защитава и предпазва от появата на несъвършенства, като абсорбира излишното омазняване от повърхността на кожата. Осигурява 8-часов матиращ ефект за кадифена визия без блясък, хидратирана и видимо здрава кожа.

Избран участник в Тест на продукт може да получи само една награда.

След определяне на участниците в Тест на продукт в срок до 14.05.2024 г. те ще получат на посочения от тях имейл съобщение, че са избрани за участие в тест на продукт. В имейла ще бъде посочена датата, до която спечелилия участник ще получи своя продукт. Продуктът за тест се изпраща единствено на пощенски адрес в рамките на Република България, който участникът е посочил в имейл, след като е уведомен, че е избран за участие в тест на продукт. Всеки участник носи сам отговорност за верността на подадените от него данни за контакт, които е подал в при регистрация в теста на продукт.

В срок до 20.05.2024г. (включително) Организаторът „дм България“ ЕООД изпраща данните на печелившите участници към Съорганизатора с цел физическо изпращане на наградите от страна на Съорганизатора. След изпращането на данните за печелившите участници, Съорганизаторът е изцяло отговорен за изпращането на наградите до последните.

Регистрацията в активността Тест на продукт за тестване на продукт е безплатна и не е обвързана с покупка от страна на участника. За участие в активността Тест на продукт могат да се регистрират всички лица, навършили 16 години, които са живущи на територията на Република България

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара