Спечелете ваучери по 1000 лв. и 500 лв. за наем на кемпер

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 19 април 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

От 11 до 19 април The Mall и Радио Витоша ти дават шанс да спечелиш пътешествие с кемпер! Регистрирай се на формата по-долу и ни напиши къде искаш да отидеш с кемпер, а всеки делничен ден един от записалите се ще печели ваучер за наем на кемпер от Camperisimo!

The Mall и Радио Витоша ти подаряват мечтаното пътешествие с кемпер!

Участникът в играта: се индивидуализира в Играта посредством данните, които e предоставил при регистрацията си за участие в Играта, а именно – име, имейл адрес и телефон за връзка.

Награди:  6 /шест/ броя ваучера по 500 /петстотин/ лева и 1 /един/ брой ваучер на стойност 1000 /хиляда/ лева за наем на кемпер от Camperisimo. Срокът на всеки от ваучерите е 1 /една/ година от връчване и се използват на територията на Република България.  Лице, което е спечелило ваучер в Играта, няма право да участва повторно в срока на Играта и следва участието му да бъде анулирано, респективно да не му се връчва втори ваучер.

Наградите са осигурени и се предоставят от трето за играта лице - дружество, с което Спонсорът е в договорни отношения - „МОБИСТОР БГ“ ЕООД, ЕИК 202164566. Администратор на личните данни на участниците в Играта е „Радио Експрес” АД, ЕИК 831053592. За целите на свързване с печелившите участници и раздаване на спечелените награди предоставените лични данни на победителите в Играта се обработват от „АП РИТЕЙЛ I” ЕООД, ЕИК 200019536 като обработващ личните данни и от „МОБИСТОР БГ“ ЕООД, ЕИК 202164566, като под-обработващ.

„МОБИСТОР БГ“ ЕООД ще се свърже със спечелилия Участник, за да бъдат уточнени подробности относно получаване на наградата. В случай, че спечелилият Участник не оказва съдействие по връчване/ респективно получаване на наградата съответно Правилата на играта, спечелилият Участник губи правото на награда.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара