Спечелете 10 ваучера за покупки в Kaufland на стойност 100 лв.

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 5 май 2024

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук.

Пълни правила:

🌸ИГРА🌸

Качи любимото си цвете в коментар и играй за 1 от 10 ваучера за покупки в Kaufland на стойност 100 лв. 🤗

Как да участваш?

❤️ Харесай поста
🥰 Коментирай със снимка на твое цвете

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти.

Участието в Играта дава възможност на десет участници да спечелят по един от 10 (десет) ваучера за пазаруване в Kaufland на стойност 100 лв.

Наградите ще бъдат изтеглени до пет (работни) дни след приключването на играта на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „ПУБЛИСИС ЕАД“, ["PUBLICIS].

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации във Facebook и Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Печелившите Участници ще бъдат обявени с коментар под публикацията във Facebook.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Печелившите Участници ще могат да получат своите награди на посочен от всеки от тях адрес. Наградите ще бъдат изпратени на печелившите участници до посочените  от тях адреси в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившите участници и предоставянето на адреси за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара