Спечелете ваучер на стойност 500 лева от Goto Jewellery and Diamonds

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 26 април 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Страстта към изкуството, претворено в бижута, носещи посланието на обичта и любовта, е силата, родила GOTO. Създадохме място, което да събира под един покрив специално подбрани от целия свят бижута, пресъздаващи различните лица на всеки един от нас в отделните моменти и периоди на личната история. Избирахме ги с идеята да съхраняват и предават, говорят, разказват и припомнят най-съкровените мигове на своите притежатели, но първо припознавахме себе си с тях. Традицията от тези първи дни да избираме индивидуално всяко бижу или аксесоар, които да бъдат в магазините на GOTO, е съхранена и до днес.

Не пропускай да посетиш сайта gоtodiamond.it, където ще откриеш страхотна селекция на бижута, часовници и аксесоари за всяка възраст.
Специално, за да направят избора за абитуриентите по-лесен, до края на месец май може да се възползваш и от преференциална отстъпка до -40% на избрани модели бижута и часовници.

Всички абитуриенти могат да се възползват и от -10% отстъпка от редовната цена на всички бижута и часовници до края на май месец.
Освен с предложения за абитуриенти, Goto Jewellery and Diamonds изненадват и с предложенията си за влюбени.

GOTO имат първия за България онлайн конфигуратор за годежни пръстени и сватбени халки. Образно казано: “Стоиш си вкъщи на дивана и създаваш свой собствен дизайн на бижута от телефона.”

Да не забравяме, че и най-малките завършват училище през месец май, за тях има Goto Baby Collection с любимите герои на Disney и Marvel.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш ваучер на стойност 500 лева от Goto Jewellery and Diamonds. Отговори на въпроса на GOTO във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и в петък - 26 април, един от всички отговорили правилно на поне един от въпросите, ще спечели!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара