Спечелете ваучери по 100 лв, смарт гривни и безжични слушалки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 май 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти ХИПЕР, ПРЕСТИЖ, СПОКО или ТРОЯ за поне 2 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В Промоцията участват всички опаковки на следните артикули, а именно:

ХИПЕР Класик 50г тунквани вафли
ХИПЕР Лешник 50г тунквани вафли
ХИПЕР Мляко и какао 50г тунквани вафли
ХИПЕР Вафлени торти Мляко и фъстъци 167г тунквани вафли
ХИПЕР Вафлени торти Какао и фъстъци 167г тунквани вафли
ТРОЯ Класик 28г тунквани вафли
ТРОЯ МАКСИ Класик 49г тунквани вафли
ТРОЯ Gold 28г тунквани вафли
ТРОЯ Лешник 28г тунквани вафли
Троя Сладолед ягода 23г тунквани вафли
Троя Сладолед ванилия 23г тунквани вафли
ПРЕСТИЖ 30г тунквани вафли
ПРЕСТИЖ Тахан 30г тунквани вафли
СПОКО Фъстъци 35г тунквани вафли
СПОКО МАКСИ Фъстъци 49г тунквани вафли
СПОКО Кокос 42г тунквани вафли

Механизъм на Играта:

Купи продукти с марка ХИПЕР, ПРЕСТИЖ, СПОКО или ТРОЯ на „Престиж-96“ АД за минимум 2 лв. (два лева). Необходимо условие е закупуването на вафли ХИПЕР, ПРЕСТИЖ, СПОКО или ТРОЯ на „Престиж-96“ АД на общата стойност от не по-малко от 2 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка (фискален бон), или една фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД.

Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, стойността на закупените продукти, участващи в промоцията, както и номера на касовата бележка, или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД, на интернет страницата  www.prestigepromo.bg и автоматично участваш в седмичните тегления на награди – едни от 100 безжични слушалки, една от 20 смарт гривни или един от 20 ваучера на стойност 100 лв.

За да направи валидна регистрация, е необходимо потребителят задължително:

    Да въведе всички цифри от номера на фискалния бон (касова бележка). Непълното въвеждане на номера на фискалния бон води до невалидна регистрация. Номерът на фискалния бон трябва да не участва в други игри, провеждани от организатора;
    Да въведе сумата от фискалния бон (касовата бележка)
    Да приложи снимка на фискалния бон във формат .PNG, .JPG, JPEG и HEIC, максимален размер на файла: 20 MB
    Да потвърди (чрез чек-бокс), че:
        Ще запази и покаже фискалния бон (касовата бележка), регистрирани в Играта, на Организатора и на куриера за получаването на наградата;
        След като внимателно се запознае с настоящите Правила на промоционалната Игра, да потвърди, че е съгласен с тях;
        След като внимателно се запознае с Политиката на поверителност на „Престиж-96“ АД, да потвърди, че е съгласен с начините и условията на обработване на лични данни, както и че дава своето изрично съгласие личните му данни да бъдат обработвани от Организатора и Изпълнителите.

С регистрацията си за участие в Играта Участниците дават съгласието си да бъдат обвързани с настоящите Правила и да спазват техните клаузи, а предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани за целите на Играта. Лице, което не желае да предостави свои лични данни, които да бъдат обработвани за целите на Играта, не следва да участва в Играта.

При правилно регистриран номер на касова бележка в WEB сайта на Играта, участникът получава уведомително съобщение на екран (нотификация), потвърждаващо успешната му регистрация за награда.

След успешна регистрация на една касова бележа при условията на настоящата Игра, участникът автоматично ще участва в седмичните тегления на награди – безжични слушалки, смарт гривна или ваучер на стойност 100 лв., съгласно т. 6. Спечелилите награди ще бъдат обявявани в секция „Печеливши“ на www.prestigepromo.bg всяка седмица до края на играта.

В Периода на провеждане на Играта всеки Участник може да прави множество регистрации на касови бележки при условията на настоящата Игра с цел участие в Играта. Единният идентификатор на всеки участник е неговият мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен номер, за да може да бъде известен при спечелване на награда. Един участник може да направи най-много 5 бр. регистрации в рамките на едно денонощие (24 часа). Един участник може да направи най-много 50 бр. регистрации общо за целия период на провеждане на Играта.

Организаторът може да използва данните от фискалния бон за верифициране в мобилното приложение на НАП - NRA mobile за проверка на предадени данни в НАП за конкретна продажба, за която е издаден съответния фискален/системен бон. Проверката се извършва чрез услугата „Проверка на касови бележки“. В случай, че сканираната касова бележка не е регистрирана на сървърите на приходната агенция или в случай на несъответствие, Организаторът ще подаде съответен сигнал до НАП и участникът може да не бъде допуснат до участие в Играта.

Наградите в Играта са следните видове:

    100 броя безжични слушалки Philips TAT1207 със следните характеристики:
    тип: In ear; True Wireless; с Bluetooth версия 5.2; USB C конектор; Тегло: 0.034 кг; Време за зареждане: 2ч; Автономия: 6ч; Функции: Водоустойчивост, Гласово управление, Микрофон, Външна шумоизолация, Устойчивост на изпотяване; Честотна лента: 20 - 20000 Hz; Максимален обхват на сигнала: 10 м; диаметър на говорителя: 6 мм

    20 броя смарт гривни Xiaomi Mi Band 7PROсъс следните характеристики:
    Размер на екрана: 1.64‘‘; Резолюция: 280х456; Тип батерия: 235 mAh; Технология на дисплея: Amoled; Always on функция на дисплея; Известия обаждания и съобщения, Bluetooth, Пулсомер, Крачкомер, Следене на съня, Изгорени калории, SPO2; GPS навигация; 122 спортни режима; до 12 дни без зареждане; Водоустойчивост: IP65 до 50M, 5ATM; Съвместимост: Android, IOS

    20 броя парични ваучери на стойност 100 лв. GiftCard с възможност за плащане на ПОС терминал във всички търговски обекти, приемащи плащане с карта; с възможност за теглене на пари в брой (само за клиенти на iCard дигитален портфейл) при Общите условия на доставчика, находящи се на https//www.giftcards.eu/bg/faq

Всеки участник има право да спечели по 1 брой награда от вид.

За участие в Играта за спечелване на награда e необходимо Участникът да регистрира една касова бележка, или фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД, при условията на настоящата Игра. Печелившите касови бележки не участват в следващите тегления за съответния вид награда.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта и върху всички рекламни материали, са с илюстративен характер. Възможно е наградите да се различават от изобразените визии на рекламните материали.

Определянето на участниците, които печелят наградите, ще бъде извършено на случаен принцип по електронен път измежду всички надлежно регистрирани участници, съгласно настоящите Правила.

С цел разпределение разпределение на наградите по точка 6.1. през целия период на промоцията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени:

    Първо теглене (08.04.2024 г.) – 16 броя безжични слушалки; 3 броя смарт гривни; 3 броя ваучери на стойност 100 лв.
    Второ теглене (15.04.2024 г.) – 16 броя безжични слушалки; 3 броя смарт гривни; 3 броя ваучери на стойност 100 лв.
    Трето теглене (22.04.2024 г.) – 16 броя безжични слушалки; 3 броя смарт гривни; 3 броя ваучери на стойност 100 лв.
    Четвърто теглене (29.04.2024 г.) – 16 броя безжични слушалки; 3 броя смарт гривни; 3 броя ваучери на стойност 100 лв.
    Пето теглене (06.05.2024 г.) – 16 броя безжични слушалки; 3 броя смарт гривни; 3 броя ваучери на стойност 100 лв.
    Шесто теглене (16.05.2024 г.) – 20 броя безжични слушалки; 5 броя смарт гривни; 5 броя ваучери на стойност 100 лв.

При спечелване на награда, печелившият ще бъде информиран на посочения телефонен номер при регистрацията, както и ще бъде инструктиран как да получи спечелената награда. Всяка седмица на сайта www.prestigepromo.bg ще бъде обновяван списъкът с печеливши от предходната седмица. Оповестяването ще се извърши чрез изписване на част от мобилните телефонни номера на печелившите (последните 3 цифри от номера ще бъдат скрити), посочени в регистрационната форма за участие в Играта.

Наградите по т. 6.1 от промоционалната игра ще бъдат доставени за сметка на Организатора с куриер до всеки спечелил на посочен от него адрес в Република България в срок от 45 (четиридесет и пет) дни след потвърждение на данните за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара