Спечелете 5 барбекюта Grill Chef by Landmann и 200 комплекта чаши Шуменско

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 1 май 2024

Как се участва:

Чрез покупка на 2 броя Шуменско кен мултипак 5 +1 от магазини Lidl и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България, в търговските обекти на Лидл България.

„Участваща опаковка“ е следният продукт: Шуменско кен мултипак 5 +1

Закупилите 2 опаковки Шуменско кен мултипак 5 +1 в търговски обекти Лидл България могат да играят за спечелването на награда: 1 от 5 барбекюта Grill Chef by Landmann или 1 от 200 комплекта чаши Шуменско*.

*Един комплект съдържа 6 броя чаши.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

Закупилите 2 опаковки Шуменско кен мултипак 5 +1 с един касов бон, могат да спечелят награда - 1 от 5 барбекюта Grill Chef by Landmann, или 1 от 200 комплекта чаши Шуменско. Клиентът трябва да попълни попълни телефон и номер на касовата бележка на promo.shumensko.bg.
Клиентът трябва да съхрани касовата бележка до края на играта като доказателство за своята покупка.

Тегленето на наградите ще се извърши на случаен принцип чрез компютърен софтуер на 03.05. Всички, спечелили награда ще бъдат уведомени с SMS, в рамките на две седмици след края на Кампанията, а наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка.

Регистрация: За да участва в Кампанията, Участникът е необходимо да въведе свой актуален телефонен номер, както и номер на касов бон.

Участникът трябва да е в необходимата възрастова група над 18 години и да е дееспособен, за да вземе участие в тегленето.

При спечелване на награда от Кампанията, участникът ще бъде уведомен с SMS и помолен да предостави адрес за доставка на наградата.

Наградата се предоставя след предварителна уговорка по телефона, в рамките на 30 дни след края на Кампанията. Наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу представяне на съответната печеливша касова бележка на хартиен носител или генерирана в приложението Lidl Plus. Организаторът и неговите подизпълнители не носят отговорност, ако печеливш участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени данни.

В Кампанията няма ограничение на брой регистрирани касови бележки, но един участник може да играе за спечелване само на една награда, т.е. 1 участник може да спечели максимум 1 барбекю или 1 комплект чаши Шуменско.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара