Спечелете домакински комплекти от Белла България

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 8 май 2024

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Великден – един от най-светлите християнски празници, наближава, носейки със себе си не просто празнично настроение, а и надежда, вяра в чудесата, сила за ново начало и най-ценното, повод да събере цялото семейство заедно около трапезата, за да изпълни къщата със смях, а душите с топлина и обич.

👩🍳Вдъхновени от празничния дух и с грижа към близките ни, обсипваме масата с всевъзможни вкусни ястия.

За да ви помогне с нови и разнообразни идеи за великденски рецепти, Белла започва двуседмична кулинарна игра! Всеки може да се включи, като сподели любимите си ястия, с които ще изненада своите любими хора на този светъл празник.

Можете да представите неограничен брой рецепти в темата. Колкото повече подходящи рецепти публикувате, толкова по-голям шанс имате при тегленето на наградите!

🥨 В първия етап от играта – от 25 април до 1 май, ще очакваме от вас да споделяте своите рецепти, снимки и идеи за солени ястия и печива, приготвени с точени кори, бутер тесто или тесто за пица.

🥧 Втората част на кампанията ни, която ще се проведе от 2 до 8 май, е посветена на всички сладки изкушения, които могат да се приготвят с продуктите на „Белла“.

🐰В нашата великденска кампания ще се включи Жаки, която ще сподели няколко свои интересни празнични предложения, приготвени с продуктите на „Белла“!

На 9 май ще зарадваме 11 от вас с подаръци. 10 потребители ще спечелят домакински комплект и формички за рязане, а за още един потребител „Белла България“ е подготвила една допълнителна награда – тава за печене. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара