Спечелете комплект гуми Michelin и още 10 подаръка

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 12 април 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В Примекс подбираме много внимателно партньорите, чиито гуми продаваме. Държим на качество и сигурност на добра цена.

Компанията MICHELIN  е основана в Клермон-Феран, Франция, през далечната 1889 г. Кръстена е на двамата братя Едуард и Андре Мишлен, които предусещат назряващата голяма нужда от гуми за бързо развиващата се моторизация на превозните средства по целия свят. Michelin проектира гуми, поддържащи много висок стандарт за ефективност и безопасност през целия им живот, както и отлични характеристики за сцепление и комфорт, независимо от пътните условия. С цел непрестанно взаимодействие с клиентите Michelin създава Road Usage Lab (Лаборатория за използване на пътищата), която събира в реално време данни за поведението на водачите в Европа, използвайки 3 000 специално оборудвани превозни средства.

Днес Michelin е един от признантите лидери в своя сегмент, като произвежда пълна гама продукти - от гуми за автомобили и мотоциклети до тежкотоварни и селскостопански гуми.

Тази седмица, заедно с MICHELIN, ти даваме възможност да спечелиш един комплект от 4 броя летни или всесезонни гуми Michelin, по твой избор, на стойност до 1200 лв. с ДДС, както и 10 броя разкошни подаръци:

    2 броя ръчна охладителна чанта Мишлен
    2 броя охладителни раници Мишлен
    2 броя винтидж раници Мишлен Херитидж
    2 броя термоси Мишлен Херитидж
    2 броя светлоотразителни тениски Мишлен

За да участваш в томболата е необходимо в периода 08.04.2024 до 12.04.2024 г. да се регистрираш в специално създадената форма на тази страница.

В полето „Играя за тази гума“ ни сподели линк от нашия сайт, на желания от теб модел и размер летни или всесезонни гуми от марката Michelin.

За да копираш интернет адреса на гумата Michelin, за която се бориш, посети страницата на съответната гума Michelin в нашия електронен магазин и натисни върху активния линк с текст "Играй за тази гума", който ще копира автоматично линка на гумата във формата за регистрация за играта. След това попълни две имена, имейл и телефон за връзка и натисни бутона ИЗПРАТИ.

За да се приеме регистрацията ти за успешна и да влезе в томболата за спечелването на наградата е необходимо да потвърдиш имейла, който ще получиш от нас, след подаването на заявката ти за регистрация.

Печелившият на голямата награда ще бъде обявен в ефира на Радио ВИТОША в петък (12.04.2024), след като бъде определен чрез томбола, която ще се изтегли в 08:00 часа, след което ще бъдат изтеглени късметлиите, които ще получат по един от 10-те утешителни награди.

Всички победители ще бъдат съобщени в петък, на фейсбук страницата на ПРИМЕКС, както и на тази страница!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара