Спечелете 2 кухненски машини MUM 700 W

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 април 2024

Как се участва:

Чрез оставяне на ревю.

Пълни правила:

За какво най-често ползвате кухненския си робот – за настъргване на зеленчуци или нарязване на плодове, за перфектно омесване на тесто за хляб или за правене на вкусно 🥤смути? Имате ли кафемелачка или използвате робота да смели и ☕кафето ви?

И този месец ви каним да напишете на сайта ни мнението си за продукт на Bosch, който ползвате, и можете да спечелите кухненска машина ➡️MUM 700⬅️!

В края на всеки етап на играта избираме регламентирания в условията брой полезни за потребителите ревюта и раздаваме привлекателни месечни награди.

Необходимо е да направите ревю (текстов коментар) на който и да е актуален домакински уред с марка "Bosch", който е наличен на интернет страницата www.bosch-home.bg. Публикуването на ревю не изисква регистрация от участниците, а единствено текстов коментар под продукт на сайта на Bosch, оценка на съответния продукт от 1 до 5 и предоставяне на и-мейл за обратна връзка.

След изтичане на всеки етап ние оценяваме най-доброто/добрите ревюта, публикувани за съответния етап. Критерият за оценка е полезността на коментара/ите за потенциалните купувачи на оценявания уред. Всеки от участниците, чиито коментар е оценен като най-добър за съответния етап, получава наградата, посочена по-долу.

Един участник има право да направи едно ревю за един етап. Участникът, направил ревю в един етап, има право да участва за спечелване на награда и в следващ етап, с ново ревю.

Награда: Серия 2 Кухненска машина MUM 700 W Бяло MUMS2EW30

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара