Спечелете страхотни козметични продукти

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 7 май 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

🐣 ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА 🐣 Az-jenata ви пита:
❓ "Коя е любимата ви традиция за Великден"   

❗️ Отговорете на въпроса на посочения линк и може да спечелите страхотни козметични продукти осигурени от Apteka.puls.bg :
🎀 Дневен и нощен крем Асам Кройтерхоф Хиалурон+, 50 мл, предоставени  Бионат;
🎀 Revalid Anti-aging Шампоан, 200 мл и Revalid Anti-aging Флуид, 100 мл, предоставени от Евофарма;
🎀 Серум против бръчки с ретинол 0.2% на Biotrade, предоставени от Биотрейд;
🎀 Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Флуид за лице на водна основа против поява на признаци на фотостареене, SPF50+, 40 мл.;

Участието в играта НЕ Е обвързано с покупка.

На 8.05.2024г. жури, посочено от Организатора, ще избере на случаен принцип 4 от участниците, които ще спечелят козметични продукти: 1 участник печели два продукта на Асам Кройтерхоф - дневен и нощен крем; 1 участник печели 2 продукта на Revalid - шампоан и флуид; 1 участник печели 1 серум на Биотрейд; 1 участник печели 1 флуид за лице CAPITAL SOLEIL UV-Age Daily.
Организаторът на играта  ще се свърже с печелившия участник по имейл, който е предоставил за връзка, в срок до 2 (два) дни, считано от датата на жребия. 

Наградата не може да бъдат заменяна за пари в брой и/или друга награда. Предоставяне (прехвърляне) на наградата на трети лица не е разрешено. 

Получаването на наградата от печеливш участник се извършва чрез изпращането ѝ на посочен от него адрес на територията на Република България, чрез куриерска фирма „Интерлогистика“ за сметка на „Инвестор.БГ” АД

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара